Φεστιβάλ – Έναρξη Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων

Τοποθεσία: Προαύλιο Αρχαιολογικόυ Μουσείου – Ημερομηνία & Ώρα: 1/7/2017 – 20:30

Φέστιβαλ – Έναρξη Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων

Για μια ακόμη χρονιά, όλες οι δυνάμεις του νησιού, θα συνεργασθούν άψογα και με μια μαγική βραδιά θα ανοίξουν την αυλαία των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Θάσου.

Έναρξη Καλοκαιρινών ΕκδηλώσεωνΟι συμμετέχοντες με το καλλιτεχνικό και ποιοτικά αξιοζήλευτο πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν θα συνδέσουν όμορφα τον λόγο, την ποίηση, τη μουσική, το θέαμα, την διασκέδαση, τον χορό, την φύση και την Ελλάδα .

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο μεγαλεπήβολο και αριστοτεχνικά φωτισμένο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Θάσου.

Συμμετέχουν η Παιδική-Νεανική και Μικτή Χορωδία του Δήμου, η Φιλαρμονική του Δήμου Θάσου και τα χορευτικά τμήματα πολιτιστικών συλλόγων του νησιού.

Η ευθύνη της οργάνωσης ανήκει στην ΔΗ.Κ.Ε.Θ.

Εντύπωση προκαλεί κάθε χρόνο ο συντονισμός και ο προγραμματισμός του πλήθους των συμμετεχόντων, καθώς και το ποικίλο θέαμα που παρουσιάζουν, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων.

Όλη η Θάσος μια αγκαλιά, γιατί όλοι μαζί υπάρχει ελπίδα!

 

Πρόσθετες πληροφορίες

  • Συμμετέχοντες: “Παιδική-Νεανική & Μικτή Χορωδία Δήμου Θάσου, Φιλαρμονική Δήμου Θάσου, Πολιτιστικός Σύλλογος Καλλιράχης «Η Μεταμόρφωση», Πολιτιστικός Σύλλογος Πρίνου «Μικρό Καζαβίτι», Πολιτιστικός Σύλλογος Προυσαλιωτών Καβάλας. ΔΙΕΡΕΥΝΥΣΗ: Τιμητική πρόσκληση στον Σταμάτη Σπανουδάκη “
  • Υπεύθυνη Προγράμματος & Διδασκαλίας Χωρωδίων Πελαγία Αναγωστάκη

Είσοδος ελεύθερη