Πολλά γκολ στην 2η αγωνιστική Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας

Πολλά γκολ στην 2η αγωνιστική Κυπέλλου ΕΠΣ ΚαβάλαςΠολλά γκολ στην 2η αγωνιστική Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας

Πολλά γκολ απόλαυσαν αυτό το Σαββατοκύριακο οι φίλαθλοι στα γήπεδα της Θάσου. Συνολικά έπεσαν 16 γκολ σε 4 αναμετρήσεις.

Με νίκες συνέχισαν στην 2η αγωνιστική οι Δόξά Θεολόγου, Αίας Παναγία, Κεραυνός Καλλιράχης και ο Άρης Πρίνου.

Δόξα Θεολόγου- Αναγέννηση Λιμεναρίων: 1-0

Γειτονικό ντέρμπι βγαλμένο από τα παλιά παρά την διαφορά στην κατηγορία ήταν αυτό μεταξύ της Δόξας Θεολόγου και της Αναγέννησης Λιμεναρίων για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου και έληξε με το εύθραυστο 1-0. Το γκολ τρίποντο πέτυχε στο 85ο λεπτό ο Μαχαιρούδης, μετά από απόκρουση του Βεζακιάδη σε σουτ παίκτη τη Δόξας.

Αίας Παναγίας- Θεαγένης: 5-1

Ο Αίας Παναγίας κέρδισε με 5-1 το γειτονικό ντέρμπι με τον Θεαγένη για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου ΕΠΣΚ. Στο 6ο λεπτό ο Μανελίδης έκανε το 1-0. Στο 32 ο Τσετάνι με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 40 ο Μουσάς έκανε το 2-1. Στο 52 οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, στην εκτέλεση πήγε ο Πάτσης όμως απέκρουσε ο Παπακώστας. Στο 58, στο 60 και στο 68 ο Μουσάς πέτυχε άλλα τρία γκολ για το τελικό 5-1, φτάνοντας παράλληλα σε καρέ τερμάτων. Παράπονα εξέφρασαν από τον Θεαγένη για τη διαιτησία.

Κεραυνός Καλλιράχης- ΑΟ Ποταμιάς: 5-0

Ο Κεραυνός Καλλιράχης πέτυχε το πρωί της Κυριακής (28/8) την δεύτερη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια με αντίπαλο από μεγαλύτερη κατηγορία και δη τον ΑΟ Ποταμιά με σκορ 5-0 (ημίχρονο 2-0). Τρία τέρματα πέτυχε ο Στούπος και από ένα οι Κλωφάς και Τζανετής.

Άρης Πρίνου – Φάρος Μαριών 4-0

Ο Άρης Πρίνου κατέκτησε την πρώτη του νίκη στο θεσμό του Κυπέλλου. Έπαιξε το απόγευμα του Σαββάτου (27/8) στο γήπεδο των Λιμεναρίων με τον Φάρο Μαριών και πήρε το τρίποντο με 4-0. Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Ο Ηλιάδης πέτυχε χατ-τρικ και ο Εραλ. Μπούικο πέτυχε ένα ακόμη γκολ.

Πηγή: Kavala-Sports