Ανοίγει, οριστικά, το παράρτημα του 1ου ΕΠΑΛ Χρυσούπολης στη Θάσο

Με απόφαση που υπέγραψαν ο υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Δημήτριος Μπαξεβανάκης και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γεώργιος Χουλιαράκης, συστήνεται και λειτουργεί από το σχολικό έτος 2017-2018 με έδρα το Δήμο Θάσου Παράρτημα του 1ου Ημερήσιου ΕΠΑ.Λ. Χρυσούπολης.

Στην απόφαση αναφέρεται ότι:

1. Στο Παράρτημα Θάσου του 1ου ΕΠΑ.Λ. Χρυσούπολης λειτουργούν οι παρακάτω τομείς: Γεωπονίας, Τροφίμων και Περιβάλλοντος Διοίκησης και Οικονομίας
3. Ένας εκ των εκπαιδευτικών που τοποθετούνται στο Παράρτημα του 1ου Ημερήσιου ΕΠΑ.Λ. Χρυσούπολης με έδρα τη Θάσο εκτελεί χρέη συντονιστή του Παραρτήματος με ωράριο υποδιευθυντή. Ο εκπαιδευτικός αυτός ορίζεται με απόφαση του Διευθυντή της οικείας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Αν και μέσα στην απόφαση που αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ δεν γίνεται μνεία στον χώρο που θα λειτουργήσει το παράρτημα, εντούτοις εδώ και καιρό έχει γνωστό ότι η έδρα του παραρτήματος θα είναι το παλιό κτίριο του δημοτικού σχολείου στην Σκάλα Καλλιράχης (με τις λειτουργικές δαπάνες -3000 € την πρώτη χρονιά για τις επισκευές και 5000 € ανά έτος- να καλύπτονται από τον δήμο Θάσου).

Πηγή: kavala-portal.gr