Αύξηση δρομολογίων στην ακτοπλοϊκή γραμμή Λιμένα Κεραμωτή με το τελευταίο δρομολόγιο από Κεραμωτή να εκτελείται 23:45 !

Από τις 1 Ιουνίου αυξάνονται τα δρομολόγια στην ακτοπλοϊκή γραμμή Λιμένα-Κεραμωτής με το τελευταίο δρομολόγιο από Κεραμωτή να εκτελείται 23:45!

mitsopoulosfiliagowΓια πρώτη φορά στα χρονικά της ακτοπλοϊκής ιστορίας της Θάσου τα δρομολόγια πλέον ανέρχονται στα 28 και θα εξυπηρετούν από δω και στο εξής καθημερινά σχεδόν ανά μισή ώρα το νησί: 4 δρομολόγια της εταιρίας Thassos Link (Φιλιάκγος) και από 12 της ΑΝΕΘ και της Κοινοπραξίας.

Στην ακτοπλοϊκή γραμμή Πρίνού-Καβάλας δεν υπήρξαν αλλαγές.  Η εταιρία Φιλιάγκου πραγματοποιεί τα δρομολόγια της για αυτή την εβδομάδα Τρίτη και Τετάρτη.

Πλέον το Θασόραμα σας δίνει την δυνατότητα να εκτυπώσετε ή να κατεβάσετε τα δρομολόγια με 1- 2 γρήγορα κλικ σε μορφή pdf. Απλώς πατάτε το κουτάκι με το βέλος στην επάνω δεξιά γωνία.

Δρομολόγια πλοίων από 1/6/2015 έως 30/6/2015