Βόλεϊ: Βαριές ήττες του Ανδροσθένη Θάσου στον όμιλο Κορασίδων και Παγκορασίδων

Βόλεϊ: Βαριές ήττες του Ανδροσθένη Θάσου στον όμιλο Κορασίδων και Παγκορασίδων

Κακή αγωνιστική ημέρα για τις ομάδες μας με απολογισμό δύο βαριές ήττες στον όμιλο Κορασίδων και Παγκορασίδων από τον καλοδουλεμένο Α.Ο. Αμυγδαλεώνα.
Οι Παγκορασίδες του Β.Κανελλόπουλου δεν απέδειξαν σε κανένα σημείο του ματς ότι ήταν κατάλληλα προετοιμασμένες για τις δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα και με εμφανή προβλήματα στην υποδοχή και την πάσα, παραδόθηκαν στις ορέξεις του ανώτερου συνόλου του Αμυγδαλεώνα με 0-3 σετ. 
Αντιθέτως, οι Κορασίδες μας μπήκαν στο ματς πολύ ψυχωμένα και με καλές επιθέσεις και έξυπνα στημένο μπλοκ,”γέμισαν” το πρώτο σετ, το οποίο χάθηκε στις λεπτομέρειες. Το δεύτερο σετ ήταν μονόλογος των κοριτσιών του Δημήτρη Μπαλασά, ενώ στο τρίτο η ομάδα μας βρέθηκε από την αρχή πίσω στο σκορ και κατάφερε να πιέσει μόνο στο τέλος. 
Να ευχαριστήσουμε όλους όσοι βρέθηκαν στο Κλειστό της Θάσου για ακόμα μία Κυριακή και απέδειξαν ότι στηρίζουν αυτά τα παιδιά που πασχίζουν να αλλάξουν επίπεδο και αγωνιστική νοοτροπία. 
Ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα στον Α.Ο. Αμυγδαλεώνα, η λειτουργία του οποίου μόνο σαν πρότυπο μπορεί να λειτουργεί για ομάδες της κατηγορίας μας και επιθυμούμε να διαβεβαιώσουμε τα μέλη του, ότι το ηθικό κομμάτι του Αθλητισμού αποτελεί προτεραιότητα για εμάς.
Ο Ανδροσθενης ήδη προετοιμάζεται και για την επόμενη χρονιά, με σκοπό να προσφέρει στα παιδιά μας (αγόρια/κορίτσια) όλων των ηλικιών, τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στα αθλήματα του βόλεϊ, του τένις και πιθανόν του μπάσκετ.
Μακάρι οι αρμόδιοι φορείς να σταθούν δίπλα σε τέτοιες προσπάθειες και όχι να απουσιάζουν επιδεικτικά ή ακόμα χειρότερα,να τις δυσχεραίνουν.