Β’ κατηγορία ΕΠΣΚ: Σπουδαίο «διπλό» για τον Άρη Πρίνου

Β’ κατηγορία ΕΠΣΚ: Πεντάρες για Φρίξο και Πηγές, σπουδαία «διπλά» για τέσσερις

Ο Φρίξος Πλατανοτόπου και ο Άρης Πηγών συνέχισαν με  πεντάρες στην 8η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας. Μόνη πρώτη η Αναγέννηση Λιμεναρίων μετά το “Χ” του ΠΑΟΚ στο Ποντολίβαδο. Σπουδαία διπλά για Βύρωνα Καβάλας, Ν.Μ.Α.Ορφανίου, Ολυμπιακό Καβάλας και Άρη Πρίνου, τρίποντα για Μυρμιδόνες Καβάλας, Κεραυνό Ελευθερών, Μακεδονικό Αμισιανών, Δόξα Αμυγδαλεώνα, ισοπαλία στο Χαλκερό.

Θεαγένης-Άρης Πρίνου: 1-2

Σπουδαίο «διπλό» για τον Άρη Πρίνου με 1-2 στο τοπικό ντέρμπι της Κυριακής (13/11) με τον Θεαγένη για την 8η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας. Το παιχνίδι στο γήπεδο του Λιμένα είχε αρκετές φάσεις εκατέρωθεν και την ομάδα του Κώστα Κοντογεωργίου να είναι πιο τυχερή στην τελική προσπάθεια.

Στο 10ο λεπτό ο Μαλίκι κέρδισε πέναλτι από το Νούσιο. Στην εκτέλεση πήγε ο Μαλίκι απέκρουσε ο Κλειτσιώτης και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης έκανε το 0-1. Ο Θεαγένης ισορρόπησε και στο 30 ήταν η σειρά του να κερδίσει πέναλτι σε ανατροπή του Γυριχίδη. Στην «βούλα» πήγε ο Φούφας όμως έκανε διπλή απόκρουση ο Μανωλάκης κρατώντας το 0-1 που έμεινε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη, πίεσαν και είχαν δύο ευκαιρίες με Ρουμπή (στο 50) και Καραντόλα (στο 57). Αντ’ αυτού ο Άρης Πρίνου σε αντεπίθεση κατάφερε να κάνει το 0-2 με τον Ερβ. Μπούικου με μονοκόμματο σουτ έξω από την περιοχή στο γάμα. Το παιχνίδι άνοιξε, ο Καραντόλας είχε δοκάρι ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν το δικό τους δοκάρι με τον Μαυρίδη αλλά και δύο ευκαιρίες με τον Ηλιάδη. Στο 92 ο Ρουμπής με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 1-2 και στην τελευταία φάση του αγώνα ο Μαυρίδης είχε χαμένο τετ-α-τετ.

**Καλή ήταν η διαιτησία του Μαλέα και των βοηθών του.

Συνθέσεις

Θεαγένης: Κλειτσιώτης, Νούσιος, Λούσος (60 λ.τ. Βάσσου), Λαχανάς (70 Παπαδόπουλος), Γαλλόπουλος, Πάτσης, Φούφας, Μανολάρι, Γυριχίδης (78 Μπαμπατζίκος), Ρουμπής, Καραντόλας.

Άρης Πρίνου: Μανωλάκης, Μαυρίδης, Χριστινίδης, Λατσούρης (65 Λόγγος), Καραβούζης (75 Δούκας), Δημητρίου, Ντουλελάρι, Μαλίκι, Μπούικου Έρβ. (80 Ψιακίδης), Μπούικου, Μπούικο Εραλ., Ηλιάδης

Αναγέννηση Λιμεναρίων-Μαίανδρος Γέροντα: 4-0

Η Αναγέννηση Λιμεναρίων ήταν ανώτερη του Μαίανδρου Γέροντα στο μεταξύ τους παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Κυριακής (13/11) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας και πήρε το τρίποντο με 4-0. Μάλιστα, μετά από συνδυασμό αποτελεσμάτων έμεινε και πάλι μόνη πρώτη στην κορυφή της κατάταξης. Στο 4ο μόλις λεπτό, ασίστ του Αγγελίδη για τον Παπαστεφάνου που ευστόχησε για το 1-0. Στο 15 ο Τζίνης με σουτ από την περιοχή έκανε το 2-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο ξεκίνημα της επανάληψης, στο 46, ο Κυπαρρισίου με σουτ από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη στο 3-0. Στο 57 ο Παπαστεφάνου με ατομική προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Συνθέσεις

Αναγέννηση Λιμεναρίων

Βεζακιάδης (47 Αβραμίδης), Κυπαρρισίου, Σφηνογένης, Γερογιάννης Γ., Ζιμπίδης Δ., Κοντογεωργίου (50 Λένια), Μαμουλάρι, Χαρμπής, Παπαστεφάνου, Αγγελίδης, Τζίνης (60 Γερογιάννης Ι.)

Μαίανδρος Γέροντα

Τζανίδης, Γκολεμάι, Αραμπατζής, Καράκιζλης, Χισένι, Χασάνογλου (65 Χασάνογλου), Γιοβανόπουλος, Ανδρουλής, Καρυώτης, Ντσαβελασβίλι, Μυλωνάς.

**Τα μέλη της αποστολής του Μαίανδρου Γέροντα ευχαρίστησαν τους υπεύθυνους της Αναγέννησης Λιμεναρίων για την  άψογη φιλοξενία.

Μυρμιδόνες Καβάλας- ΑΟ Ποταμιάς:  2-1

Οι Μυρμιδόνες είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του κυριακάτικου (13/11) αγώνα με τον ΑΟ Ποταμιάς για την 8η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας και κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο με 2-1.

Η Ποταμιά ήταν αυτή που ξεκίνησε καλύτερα στο πρώτο 10λεπτο του αγώνα και στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και έχασαν ευκαιρίες με Ραφτόπουλο και Κόλα και το ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν στο ξεκίνημα της επανάληψης και στο 50 έκαναν το 0-1 με τον Δημητρέκο. Οι Μυρμιδόνες ανέβασαν ταχύτητα και στο 65 ο Προδρομίδης με ψαλιδάκι ισοφάρισε σε 1-1. Στο 77 ο Μεμάι έκανε την ολική ανατροπή για το τελικό 2-1.

Συνθέσεις

Μυρμιδόνες Καβάλας

Σουγιολτζής, Κάλφας, Ράπτης (55 λτ. Τσιάλος), Κλειτσιώτης, Προδρομίδης, Παχατουρίης, Φιλιππίδης, Μεμάι, Κόλα, Παπαδόπουλος (80 Μοσχόπουλος), Ραφτόπουλος (75 Φραγκάκης)

ΑΟ Ποταμιάς

Οικονόμου, Θωμάς, Πασχάλης Ν., Πέτσι, Χαλκιάς Ι., Μωραϊτης, Προδρόμου Αν., Βασιλούδης, Δημητρέκος, Πασχάλης Γ., Μπαρούμας. Αλλαγές χρησιμοποιήθηκαν οι Καζόλης Κ., Τοπτσής, Μουσάς.

Αποτελέσματα

1ος όμιλος (8η αγωνιστική)

Ατρόμητος Χαλκερού -Αετός Ερατεινού  2-2

Μυρμιδόνες Καβάλας-ΑΟ Ποταμιάς 2-1

Αναγέννηση Λιμεναρίων-Μαίανδρος Γέροντα  4-0

Θεαγένης-Άρης Πρίνου  1-2

Ποντιακός Ποντολιβάδου-ΠΑΟΚ  0-0

Αίας Παναγίας-Θράκη Γραβούνα 3-0 α.α.

Άρης Πηγών-Ατρόμητος Λεκάνης     5-2

Βαθμολογία

1ος όμιλος (8η αγωνιστική)

Αναγέννηση Λιμεναρίων (22-1) 22

ΠΑΟΚ (19-6) 20

Ατρόμητος Χαλκερού  (19-2) 18

Άρης Πρίνου (13-12)  13

Θεαγένης (22-8) 13

Ποντιακός Ποντολιβάδου (5-4) 12

Αετός Ερατεινού (11-15) 11

Μυρμιδόνες Καβάλας (11-14) 11

Μαίανδρος Γέροντα (7-14)  10

Άρης Πηγών (12-10) 10

ΑΟ Ποταμιάς (4-14) 9

Αίας Παναγίας (11-14)  7

Ατρόμητος Λεκάνης  (9-26) 3

Θράκη Γραβούνα — *

*Η Θράκη Γραβούνα αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Πηγή: Kavala-Sports