Β’ κατηγορία ΕΠΣΚ: Στη κορυφή τα Λιμενάρια

Β’ κατηγορία ΕΠΣΚ: Στη κορυφή τα Λιμενάρια

Η Αναγέννηση Λιμεναρίων παρέμεινε στην κορυφή του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας μετά το «διπλό» (0-2) στις Πηγές για την 4η αγωνιστική. Τρίποντα για Θεαγένη και Άρη Πρίνου.

Άρης Πηγών-Αναγέννηση Λιμεναρίων: 0-2

ΛιμενάριαΔυνατό ήταν το κυριακάτικο (16/10) παιχνίδι μεταξύ του Άρη Πηγών και της Αναγέννησης Λιμεναρίων για την 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας και είχε τελικό νικητή τους φιλοξενούμενους με 0-2. Η ομάδα της Θάσου μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 15ο λεπτό μετά από ασίστ του Λορέντζου ο Παπαστεφάνου έκανε το 0-1. Μετά το 20ο λεπτό επήλθε ισορροπία χωρίς όμως σπουδαίες στιγμές.
Οι γηπεδούχοι, που είχαν και τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους που δημιούργησαν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, μπήκαν καλύτερα στην επανάληψη, πίεσαν ασφυκτικά και έχασαν ευκαιρίες με Νικολόπουλο, Σίμου, Λάδιο αλλά και Μπουντρούδη. Στο διάστημα αυτό οι φιλοξενούμενοι είχαν μια με τον Λορέντζο.

Στο 93 και ενώ οι παίκτες του Άρη Πηγών ήταν για κόρνερ στην περιοχή της Αναγέννησης, ο Λορέντζος βγήκε στην αντεπίθεση και διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Στο 65 ο Άρης Πηγών ζήτησε πέναλτι που όμως ο διαιτητής δεν έδωσε υπό έντονες διαμαρτυρίες.

Συνθέσεις

Άρης Πηγών

Βαμβατσιούλας, Καραμπελίδης, Κουτρουλός, Δεληαγάς, Μαλλίδης, Κάμπατζης, Νικολόπουλος, Μπουντρούδης, Σίμου (70 Λάδιος), Νικολαϊδης, Μπλιάντσε (26 λ.τ. Μαϊδανός).

Αναγέννηση Λιμεναρίων

Βεζακιάδης, Κουτρόλι (63 Γερογιάννης) Μαμουλάρι, Τζίνης, Νόβες (80 Ζιμπίδης Δ.), Κοντογεωργίου, Ζιμπίδης Κ., Χαρμπής, Παπαστεφάνου, Αγγελίδης (41 λ.τ. Χρυσάφης), Λορέντζος.

**Στο 26ο λεπτό ο Μπλιάντσε αποχώρησε τραυματίας, διακομίστηκε στο κέντρο υγείας όπου απέκτησε έξι ράμματα στο μάγουλο

**Αποβλήθηκε από τον πάγκο της Αναγέννησης Λιμεναρίων ο προπονητής Τάσος Τσαπανίδης για διαπληκτισμό με αντίπαλο ποδοσφαιριστή ενώ πήγε να γίνει… πυροσβέστης.

Αίας Παναγίας- Θεαγένης: 0-3

Ο Θεαγένης ήταν καλύτερος του Αία Παναγίας στο γειτονικό ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας και πήρε το «διπλό» με 0-3. Στο 1ο μόλις λεπτό ο Μανολάρι είχε σουτ στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 20 ο Καρεκλάς με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 27 ο Μανολάρι έκανε σουτ, απέκρουσε ο Μπουντής και η μπάλα πήγε στο δοκάρι. Στο ξεκίνημα της επανάληψης, στο 46ο λεπτό ο Ρουμπής στην πρώτη του επαφή με την μπάλα με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-2. Στο 68 εκτέλεση φάουλ του Τσετάνι από τα 30μ. στο παραθυράκι για το τελικό 0-3. Ο Θεαγένης έφτασε στους 9β. ενώ ο Αίας -που έχασε για 2η φορά φέτος από το σύλλογο του Λιμένα- έμεινε στους 4β.

Συνθέσεις

Αίας Παναγίας

Μπουντής, Βούλγαρης, Μπόσκος Α., Μπόσκος Β., Καρτάλης (46 Ζυμάρης Κ.), Κωστίδης Π. (55 Δημητριάδης), Ζυμάρης Β. (70 Κωστίδης Γ.), Παπαδόπουλος Τ., Σπυριάδης, Σογκάνι, Μουσάς

Θεαγένης

Κλειτσιώτης, Λούσος (46 Ρουμπής), Λαχανάς, Γαλλόπουλος, Φούφας, Πάτσης, Μανολάρι, Καρεκλάς, Καραντόλας (80 Μπαμπατζίκος), Τσετάνι (70 Παπαδόπουλος), Νούσιος.

**Χωρίς προβλήματα οι διαιτητές του αγώνα Τζόλας Καρασαββαϊδης, Τουφεξιάν.

ΠΑΟΚ-ΑΟ Ποταμιάς: 4-0

Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (16/10) στο Κωτσάλου τον ΑΟ Ποταμιάς για την 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας ήταν καλύτερος και πήρε το τρίποντο με 4-0. Στο 30ο λεπτό ο Ξανθόπουλος έκανε το 1-0 με σουτ έξω από την περιοχή και έτσι έληξε το ημίχρονο. Ο Παυλίδης με κεφαλιά έκανε το 2-0, ο Τσουμάνη ανέβασε τον δείκτη στο 3-0 και ο Μπάρτσι διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Ο ΠΑΟΚ είναι αήττητος με 10β. ενώ η ομάδα της Θάσου δεν έχει ακόμη κάνει σεφτέ.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ

Καραμπιμπέρης, Σιδηρόπουλος, Σαντογιάννης (77 Τσολακίδης), Αδαμαντίου, Παυλίδης, Παπαδημητρίου, Ντουρτμές, Ξανθόπουλος, Μαδέσης (60 Τσουμάνη), Ζέκια, Τσέλα (86 Μπάρτσι).

ΑΟ Ποταμιάς

Οικονόμου, Πέτσι, Προδρόμου Γ., Θωμάς, Κόλλα (39 Βασιλούδης), Προδρόμου Αν., Μωραϊτης (56 Γούτας), Πασχάλης, Δημητρέκος, Μερέσης (70 Πετρίδης), Τοπτσής

Άρης Πρίνου- Μαίανδρος Γέροντα: 4-0

Ο Άρης Πρίνου προηγήθηκε στο 20λεπτο του αγώνα με τον Μαίανδρο Γέροντα με 4-0 και αυτό έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης που έγινε στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας. Ο Μαλίκι με εύστοχο πέναλτι έκανε το 1-0, ο Ηλιάδης με κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντουλελάρι έκανε το 2-0, ο Μαυρίδης με νέα κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ του Ντουλελάρι σκόραρε για το 3-0 και ο Χριστινίδης με μονοκόμματο σουτ από τα 30 μέτρα διαμόρφωσε το 20ο λεπτό το τελικό 4-0.

Συνθέσεις

Άρης Πρίνου

Μανωλάκης, Χριστινίδης, Μαλίκι, Λατσούρης, Καραβούζης, Δημητρίου, Ντουλελάρι, Μπούικο Ερβ., Μπούικο Ερ., Μαυρίδης, Ηλιάδης. Αλλαγές έπαιξαν οι Π. Παπαγεωργίου και Φ. Παπαγεωργίου.

Μαίανδρος  Γέροντα

Τζανίδης, Χισένι, Γκολεμάι (32 Τσάκωνας Δ.), Καράκιζλης, Λαμπέτσος (73 Καρυώτης Α.), Τσάκωνας Ε., Γιοβανόπουλος (73 Ανδρουλής), Κελεμπεσιώτης, Χασάνογλου, Ράδος, Αραμπατζής.

Τα αποτελέσματα

1ος όμιλος (4η αγωνιστική)

Ποντιακός Ποντολιβάδου-Αετός Ερατεινού   1-0

Αίας Παναγίας-Θεαγένης         0-3

Άρης Πηγών-Αναγέννηση Λιμεναρίων 0-2

Ατρόμητος Λεκάνης-Μυρμιδόνες Καβάλας  1-3

Θράκη Γραβούνα-Ατρόμητος Χαλκερού  0-3α.α.

ΠΑΟΚ-ΑΟ Ποταμιάς   4-0

Άρης Πρίνου-Μαίανδρος Γέροντα     4-0

Βαθμολογία

1ος όμιλος (4η αγωνιστική)

Αναγέννηση Λιμεναρίων (12-0) 12

Ατρόμητος Χαλκερού  (11-1) 10

ΠΑΟΚ (12-5) 10

Θεαγένης (15-4) 9

Ποντιακός Ποντολιβάδου (4-0) 8

Άρης Πηγών (7-2) 7

Αετός Ερατεινού (5-7) 6

Μυρμιδόνες Καβάλας (6-6) 5

Αίας Παναγίας (7-9)  4

Άρης Πρίνου (4-7)  4

Μαίανδρος Γέροντα (3-9)  4

Ατρόμητος Λεκάνης  (4-16) 0

ΑΟ Ποταμιάς (0-12) 0

Θράκη Γραβούνα — *

*Η Θράκη Γραβούνα αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Πηγή: Kavala-Sports