Γ’ κατηγορία ΕΠΣΚ: «Διπλό» για Καλλιράχη, εντός έδρα ήττα για τον Φάρο

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΚ: «Διπλό» για Καλλιράχη, εντός έδρα ήττα για τον Φάρο

Ο ΑΟ Κάρυανης συνέχισε με εντός έδρας πεντάρα στην 7η αγωνιστική της Γ’ κατηγορίας. Εκτός έδρας νίκες σημείωσαν η Ένωση Παγγαιϊκού Δρυάδας, ο Κεραυνός Καλλιράχης και ο Αστέρας Φωλιάς, ισοπαλία στο γήπεδο του Ποτού. Άνευ αγώνα νίκες για ΜΑ Φιλίππων και Κεραμωτή, ρεπό είχε ο Πανιώνιος Ξεριά.

Ατρόμητος Ακροβουνίου-Κεραυνός Καλλιράχης: 1-3

Ο Ατρόμητος Ακροβουνίου προηγήθηκε του Κεραυνού Καλλιράχης στο μεταξύ τους παιχνίδι, που έγινε το Σαββάτο (12/11), για την 7η αγωνιστική της Γ’ κατηγορίας όμως οι φιλοξενούμενοι βρήκαν διέξοδο μετά το 70ο λεπτό και έκαναν την ολική ανατροπή για το υπέρ τους πολύτιμο 1-3.

Πιο συγκεκριμένα, στο 8ο λεπτό σουτ του Λεοντή στο οριζόντιο δοκάρι, η μπάλα βρήκε στο σώμα του τερματοφύλακα και ο Μαρουφίδης έκανε το 1-0. Στο 55 ο Χ. Βασιλειάδης μόνος, πλασέ του Νικολαϊδη σε κενή εστία άουτ. Στο 65 ο Μαρουφίδης βγήκε τσε τετ-α-τετ- έκανε πάσα στο Λεοντή όμως πρόλαβε και τον έκοψε αμυντικός. Στο διάστημα 70ο έως 79ο λεπτό οι παίκτες της Καλλιράχης έκαναν την ολική ανατροπή. Αρχικά, στο 70 ο Κλωφάς ισοφάρισε σε 1-1. Στο 74 από ενέργεια του Μ. Προύντζου ο Τζανετής έκανε την ολική ανατροπή για το 1-2. Στο 79 ασίστ του Θ. Προύντζου για τον Σινάνι για το τελικό 1-3.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Ακροβουνίου

Βογιατζής, Σέκουλας, Ντζαλιασβίλι, Βασιλειάδης, Αμιάδης Θ., Νικολαϊδης, Μασάτη, Μπόλης (60 Αμιάδης Ν.), Μαρουφίδης, Λεοντής, Στρατήρος

Κεραυνός Καλλιράχης

Πενταφτίκης, Παπαθεοδώρου Θ. (68 Παπαθεοδώρου Α), Χουσάι, Ντότσε, Προύντζος Μ., Μητσαράς, Γεροβαγγέλης, Σινάνι, Πιπελές (57 Κλωφάς), Στούπος (75 Προύντζος Θ.), Τζανετής.

**Ο Κεραυνός Καλλιράχης ευχαριστεί για την φιλοξενία. Οι δύο ομάδες αναφέρθηκαν στην εξαιρετική διαιτησία του Αναγνωστόπουλου.

Φάρος Μαριών-Ένωση Παγγαιϊκού Δρυάδας: 0-1

Το γκολ του νεαρού Στράτου Κυρανούδη από τα… αποδυτήρια (στο 3ο λεπτό) ήταν αρκετό για να κριθεί και ο νικητής στο κυριακάτικο (13/11) παιχνίδι στο γήπεδο του Σωτήρος μεταξύ του τοπικού Φάρου Μαριών και της Ένωσης Παγγαιϊκού Δρυάδας για την 7η αγωνιστική της Γ’ κατηγορίας. Στο 25ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Κ. Σαουλίδη για επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα ενώ στο 75 ο έμπειρος άσος των φιλοξενούμενων είχε και δοκάρι.

Ο Φάρος προσπάθησε να ισοφαρίσει σε ευκαιρίες του Μπραστιανού, του Παυλάκη και του Τσιλογιώργη χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Συνθέσεις

Φάρος Μαριών

Μαλανδρής, Θεοδωρούδης, Κομνηνός Αν., Κομνηνός Σ., Φραγκίδης (46 Σιμιτλιώτης), Παπαζιάκας, Τσιλογιώργης, Γαλανός (88 Κοντοπουλίδης), Διαμαντάρας, Μπραστιανός, Παυλάκης (57 Τυρολόγος)

Ένωση Παγγαιϊκού Δρυάδας

Κεχαγιόγλου, Ελευθεριάδης Σ., Ντρέκης, Πλουμής, Τσιπουρόπουλος, Μαλακόζης (86 Γκουντίεφ), Κύρκος, Νικολαϊδης, Σαουλίδης, Κουτσουμουράκης, Κυρανούδης  (72 Αυγουστής).

Οι Λύκοι- Άγιος Λουκάς: 1-1

Μοιρασιά, με 1-1, είχαμε το μεσημέρι της Κυριακής (13/11) στο γήπεδο του Ποτού στο παιχνίδι μεταξύ των Λύκων και του Αγίου Λουκά στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Γ’ κατηγορίας. Στο 3ο μόλις λεπτό ο Γ. Χρήστογλου, μετά από λάθος του Πασχάλα που βγήκε να μαζέψει και γλίστρησε, έκανε το 0-1. Ακολούθησαν ευκαιρίες εκατέρωθεν όμως το ημίχρονο έληξε με 0-1. Στο 72 ο Δροσόπουλος ισοφάρισε σε 1-1 και ο ίδιος παίκτης είχε νωρίτερα δύο δοκάρια. Χαμένες ευκαιρίες στο β’ μέρος, είχαν και οι παίκτες του Αγίου Λουκά.

Η διοίκηση του Αγίου Λουκά συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές για τη παρουσία τους στο παιχνίδι και απένειμε τα εύσημα στον τερματοφύλακα, Βλάχο, που επέστρεψε στην δράση μετά από μεγάλη απουσία.

Συνθέσεις

Οι Λύκοι

Πασχάλας, Κομπλάρι, Κλήμης (72 Κουζής Αν.), Κωνσταντούλας, Καψάλης, Δαλγιαννάκης (83 Τσιλογιώργης), Ματθαίου, Μίρτσος, Δροσόπουλος, Ράσιτς. Μυφτάρη

Άγιος Λουκάς

Βλάχος, Χρυσογονίδης, Κωστάκης, Ξινίδης (70 Κατσιγιαννίδης), Μανασόπουλος, Λικολάρι, Γιαννακόπουλος, Χρήστογλου, Νάνος, Ποτόλιας (80 Καϊτσας), Παπαδόπουλος (60 Παντακέλογλου).

**Η αποστολή του Αγίου Λουκά βρέθηκε μετά την επιστροφή της από τη Θάσο στην ταβέρνα του προέδρου του συλλόγου «Θεόφιλος».

Τα αποτελέσματα (7η αγωνιστική)

Οι Λύκοι-Άγιος Λουκάς           1-1

Ατρόμητος Ακροβουνίου-Κεραυνός Καλλιράχης      1-3

Φάρος Μαριών-Ένωση Παγ. Δρυάδας  0-1

ΑΕ Πιερέων 2004-Αστέρας Φωλιάς     2-3

ΑΟ Κάρυανης-Καβάλα 2004    5-0

ΜΑ Φιλίππων-Ελπίδες Καβάλας        3-0 α.α.

Φίλιπποι Καβάλας-Π.Ο.Κεραμωτής  0-3 α.α.

Ρεπό: Πανιώνιος Ξεριά

Βαθμολογία (7η αγωνιστική)

ΜΑ Φιλίππων (24-5) 19

Ένωση Παγγαιϊκού Δρυάδας (14-2) 15 *

Πανιώνιος Ξεριά (20-4) 14    *

Κεραμωτή (15-12) 13

Κεραυνός Καλλιράχης (14-8) 12  *

Αστέρας Φωλιάς (12-13) 12 *

ΑΟ Κάρυανης (17-10) 11

Καβάλα 2004  (9-15) 10

Φάρος Μαριών (9-15) 6 *

Άγιος Λουκάς  (9-10) 6

ΑΕ Πιερέων 2004 (14-13) 5 *

Οι Λύκοι  (8-17) 4

Ατρόμητος Ακροβουνίου (6-19) -3 *

Ελπίδες Καβάλας — (**)

Φίλιπποι Καβάλας — (**)

*Έχει κάνει ρεπό.

(**) Οι Φίλιπποι Καβάλας και οι Ελπίδες Καβάλας αποβλήθηκαν από το πρωτάθλημα με απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣ Καβάλας.

Πηγή: Kavala-Sports