Η ΔΕΔΔΗΕ Περιοχής Καβάλας σας ενημερώνει: Λόγω εκτέλεσης απαραίτητων τεχνικών εργασίων θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στις 31/5/2016 ημέρα Τρίτη στα παρακάτω Τμήματα και Περιοχές της Νήσου Θάσου.
A. Από 09.00 έως 12.00
Η περιοχή γύρω από την τράπεζα Eurobank – Η περιοχή γύρο από το Μουσείο και δρόμος δεξιά μέχρι το ΚΕΠ και ο κεντρικός δρόμος από το Μουσείο μέχρι το ξενοδοχείο του LIDO.
Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν το χρόνο λήξης που αναφέρεται πιο πάνω. Γι” αυτό το λόγο οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφάλειας απαγορεύεται η προσεγγίση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά την διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.
