Δελτίο Τύπου Αγώνων Ποδηλατικού Διήμερου 2015.

Δύο εβδομάδες πριν τους αγώνες, κορυφώνονται οι διεργασίες οργάνωσης του 11ου Ποδηλατικού Διημέρου Θάσου 2015, που θα γίνει στις 2 & 3 Μαΐου. Ήδη συμμετοχή έχουν δηλώσει πάνω από 400 αθλητές από 5 χώρες. Συνδιοργανωτής του ΓΥΡΟΥ ΘΑΣΟΥ είναι ο Δήμος Θάσου.

gyros-thassos-mtbΓια την διαδρομή του αγώνα ποδηλάτων βουνού (MTB), ένα μεγάλο μέρος της ελέγχθηκε τις τελευταίες μέρες, πέρα από κάποιους πεσμένους κορμούς που θα απομακρυνθούν, δεν βρέθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα. To κυρίως μονοπάτι θα ελεγχθεί το προσεχές διάστημα, εν αναμονή της πτώσης της στάθμης των υδάτων του ρέματος του Θεολόγου. 

Η φετινή διοργάνωση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά σε High Definition από το EnaChannel, Επιπλέον της τηλεοπτικής κάλυψης από το EnaChannel, 3λεπτα αφιερώματα θα μεταδοθούν από τη ΝΟVA, τη ΝΕΡΙΤ και το MEGA.
Χορηγοί Επικοινωνίας θα είναι η Νέα Εγνατία, το Ράδιο Alpha, η Πρωινή, το Ράδιο Πρωινή, το proininews.gr και το kavala-portal.gr .

Στην συνεχή προσπάθεια βελτίωσης και περεταίρω ανάπτυξης των αγώνων Θάσου, η Περιβαλλοντική Κίνηση Θάσου με την οργανωτική επιτροπή των αγώνων, προχώρησε σε συνεργασία με την εταιρία CK AGENCY SportsManagement&Marketing τόσο για το Ποδηλατικό Διήμερο, όσο και για τον Μαραθώνιο Θάσου που θα διεξαχθεί στις 31 Μαΐου, η οποία υποστηρίζει τις διοργανώσεις στον τομέα της οργάνωσης, επικοινωνίας και εύρεσης χορηγών, κλείνοντας συμφωνίες με χορηγούς και όλους τους προαναφερθέντες Χορηγούς Επικοινωνίας σε πανελλήνιο και τοπικό επίπεδο.

Παράλληλα, η οργανωτική επιτροπή είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επίτευξη συμφωνίας χορηγίας με τις ακόλουθες εταιρίες μέχρι στιγμής:
Ξενοδοχεία AEOLIS THASSOS PALACE-AERIA
Ξενοδοχείο ALEXANDRA BEACH THASSOS SPA RESORT
Γλυκά ΣΟΥΡΙΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,
Ξενοδοχείο POTOS
Ξενοδοχείο ASTIR NOTOS
Ναυτιλιακές εταιρίες ΑΝΕΘ & THASSOS FERRIES
Ψυχολογικό Κέντρο Μαθησιακών Αναπτυξιακών Δυσκολιών ‘ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ’
NUTRIXXION,
SAN ANTONIO BEACH,
ΕΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΛΑΖΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ.
Συνεχίζουμε με την στήριξή σας, να πετύχουμε ακόμη υψηλότερους στόχους, σ ένα θεσμό που έχει κερδίσει την εκτίμηση όσων συμμετέχουν , έχει σταθεί αφορμή για την συμμετοχή Θασίων αθλητών σ αυτά τα αγωνίσματα και διαφημίζει τον τόπο μας με τον καλύτερο τρόπο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.