Διεθνές Ποδηλατικό Διήμερο Θάσου 28-29 Απριλίου 2018

Η Περιβαλλοντική Κίνηση Θάσου και η οργανωτική ομάδα ΜΤΒ THASSOS Team, σας προσκαλούν  στο καθιερωμένο πλέον ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΘΑΣΟΥ.

Για μια ακόμη χρονιά, η Θάσος ετοιμάζεται να υποδεχθεί τους αθλητές και τους συνοδούς τους στα πλαίσια του ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΘΑΣΟΥ. Ένα διήμερο που τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Θάσου και διοργανώνεται από την Περιβαλλοντική Κίνηση Θάσου σε συνεργασία με ντόπιους αθλητές. Δύο ημέρες πριν τους αγώνες, κορυφώνονται οι προετοιμασίες για την άρτια διοργάνωση του 14ου Ποδηλατικού Διημέρου Θάσου 2018, που θα γίνει στις 28&29Απριλίου.
Φέτος επιστρέφει στο αγωνιστικό καλεντάρι το 13ο MTB THASSOS CUP, ο παλαιότερος αγώνας ορεινής ποδηλασίας της Ελλάδος, μετά από ένα χρόνο αναγκαστικής διακοπής λόγω των πυρκαγιών στο νησί μας. Ο ΓΥΡΟΣ ΘΑΣΟΥ αντίστοιχα, συμπληρώνει μια δεκαετία επιτυχημένης παρουσίας.

Δύο ημέρες πριν την έναρξη των αγώνων, οι συμμετοχές αγγίζουν τις 500! με αναμενόμενο αριθμό επισκεπτών πάνω από χίλιους, καθιερώνοντας το ποδηλατικό διήμερο Θάσου ως ένα από τα μεγαλύτερα ποδηλατικά δρώμενα στην χώρα μας. Οι συμμετέχοντες αθλητές και οι συνοδοί τους είναι κυρίως από το εξωτερικό, με ανάλογα οικονομικά οφέλη για το νησί άλλα και άμεση προβολή του.

Ελπίζουμε με την στήριξη σας να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης όλων αυτών των επισκεπτών σ ένα θεσμό που έχει κερδίσει την εκτίμηση όσων συμμετέχουν.