ΕΠΣ Καβάλας: Με επιτυχία έγινε το τουρνουά Κ8 και Κ10 στο Λιμένα

ΕΠΣ Καβάλας: Με επιτυχία έγινε το τουρνουά Κ8 και Κ10 στο Λιμένα

ΕΠΣ ΚαβάλαςΜε μεγάλη επιτυχία, με μεγάλη συμμετοχή παιδιών, γονέων και φιλάθλων, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής (9/10) στο γήπεδο του Λιμένα το τουρνουάμικρών ηλικιών Κ8 και Κ10 της ΕΠΣ Καβάλας.

Στην κατηγορία Κ8 συμμετείχαν οι Άρης Πρίνου, Θεαγένης (με δύο τμήματα),  Νέστος, Αναγέννηση Λιμεναρίων, Άρης Ζυγού και Ναζιανζός. Για την ιστορία την πρώτη θέση κατέκτησε ο Νέστος επικρατώντας με 1-0 του Ναζιανζού.

Στην κατηγορία Κ10 αγωνίστηκαν οι Θεαγένης, Αναγέννηση Λιμεναρίων, Απόλλων Δάτου (με δύο τμήματα), Βύρων Καβάλας, Ορφέας Ελευθερούπολης, Ναζιανζός Ν. Καρβάλης και Νέστος. Την πρωτιά κατέκτησε ο Απόλλων Δάτου με 2-1 επί του Ορφέα Ελευθερούπολης.

Η ΕΠΣ Καβάλας ευχαρίστησε τα μέλη του Θεαγένη για την διοργάνωση αλλά και την φιλοξενία του τουρνουά. Με τη σειρά της, η διοίκηση του Θεαγένη θεωρεί υποχρέωση της να ευχαριστήσει δημόσια την ΕΠΣ Καβάλας, όλες τις ομάδες που συμμετείχαν, το Κέντρο Υγείας Πρίνου για την παροχή ασθενοφόρου, το πολυιατρείο Λιμένα για την κάλυψη της διοργάνωσης με γιατρό και όλους τους χορηγούς.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΣ

Πηγή: Κavala-Sports