Θασιακή Ένωση Καβάλας – Βράβευση αριστούχων μαθητών

Θασιακή Ένωση Καβάλας – Βράβευση αριστούχων μαθητών

Η Θασιακή Ένωση Καβάλας σε μια λαμπρή τελετή βράβευσε και φέτος, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, στην Κοινότητα Θεολόγου, τους αριστούχους  Θασίους ή θασιακής καταγωγής μαθητές, οι οποίοι αποφοίτησαν από τα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας κατά το σχολικό έτος 2015 – 2016.

Στην πανθασιακή αυτή γιορτή της βράβευσης, που θεωρείται το κορυφαίο πολιτιστικό γεγονός της Θάσου και πραγματοποιείται ανελλιπώς από το 1974 , παραβρέθηκαν, o πατέρας Επιφάνειος, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη κ.κ. Προκοπίου, ο δήμαρχος Θάσου Κώστας Χατζηεμμανουήλ, οι ιερείς του Θεολόγου, του Λιμένα και της Καλλιράχης, οι αντιδήμαρχοι Γ. Πλαφαδέλης και Ν. Ψαλίδας, ο περιφερειακός σύμβουλος Σ. Τσολάκης, εκπρόσωπος του αντιπεριφερειάρχη Θ. Μαρκόπουλου, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ Σ. Μαλλιαρός, ο πρόεδρος του ΔΗΚΕΘ Β. Βασιλούδης, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Π.Ε. και Δ/ντής του Δημ. Σχολείου Θεολόγου – Ποτού Α. Βογιατζής, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δ.Ε. Α. Σοφιάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μ. Βλαστάρης και Μ. Ξώγνος, η αντιπρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Θεολόγου Βαμβούρη Μαρία, η Σχολική Σύμβουλος Χ. Βαμβούρη, οι Δ/ντριες των Λυκείων Λιμένα και Λιμεναρίων Α. Κώτση και Ε. Παγώνη, ο Δ/ντής του Γυμνασίου Λιμένα  Θ. Θεοχαρίδης, η Δ/ντρια του Δημοτικού Σχολείου Λιμεναρίων Γ. Χαμοξάρα, ο Δ/ντής του Δημοτικού Σχολείου Καλλιράχης Γ. Μαυρομάτης, ο πρώην Σχολικός Σύμβουλος Γ. Αυγουστίδης, πολλοί εκπ/κοί, ο Πρόεδρος των Ένωσης Ξενοδόχων Θάσου Π. Παρασχούδης, ο πρόεδρος του Σωματείου ταξί Ν. Καβάλας Ε. Τσιλογεώργης, ο πρόεδρος του Συλλόγου για την Αδελφοποίηση  Νυρεμβέργης Καβάλας Σ. Ξώγνος, η πολυβραβευμένη ποιήτρια Α. Διαμαντοπούλου – Φιλιππίδου κ.α..

Τα συγχαρητήρια και τις ευχές τους στους βραβευθέντες μαθητές έστειλαν οι βουλευτές Γ. Παπαφιλίππου και Ν. Παναγιωτόπουλος, οι οποίοι, λόγω σοβαρών υποχρεώσεων, δεν παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Πριν από τη βράβευση των μαθητών, δόθηκαν τα βραβεία και οι έπαινοι του διαγωνισμού  φωτογραφίας με θέμα «Η Θάσος (Φύση, Περιβάλλον, Πολιτισμός», που διοργάνωσε η Θ.Ε.Κ. στη μνήμη του Λάζαρου Αλβανού.

Κατηγορία Λυκείου

1o Bραβείο

Κεκρίδου Μακρίνα

Β΄ τάξη 1ου Γ. Λυκείου Καβάλας
2o Bραβείο 70 ευρώ

Τσίγκας Αθανάσιος

Γ΄ τάξη 3ου Γενικού Λυκείου Καβάλας

Κατηγορία
2o Bραβείο 70 ευρώ

Τσίγκας Αθανάσιος

Γ΄ τάξη 3ου Γενικού Λυκείου Καβάλας

Κατηγορία

Κατηγορία Γυμνασίου
1o, 2ο & 3ο Bραβείο

Φωτογραφική Ομάδα

Α΄ τάξης 1ου Γυμνασίου Καβάλας

Καβάλας

1oς Έπαινος

Πορλού Απόστολος

Α΄ τάξη 1ου Γυμνασίου Καβάλας
2oς & 3ος Έπαινος

Φωτογραφική Ομάδα

Α΄ τάξης 1ου Γυμνασίου Καβάλας

Πηγή: Δελτίο Τύπου