Καλοκαιρινή προσφορά ΔΩΡΕΑΝ Mobile Internet για συνδρομητές συμβολαίου & καρτοκινητής

vodafoneΜια νέα προσφορά ανακοίνωσε η Vodafone, για την περίοδο του καλοκαιριού. Έτσι, ο γνωστός πάροχος προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές του, εντελώς δωρεάν, mobile internet για χρήση έως 1GB. Η προσφορά ισχύει από τις 08/08/2014 12:00 μ.μ μέχρι τις 31/08/2014 23:59 μ.μ :

Αναλυτικά:  

– H προσφορά παρέχει δωρεάν 1GB Mobile Internet για 15 ημέρες για τους συνδρομητές συμβολαίου (ιδιώτες και επαγγελματίες) καρτοπρογράμματος και καρτοκινητής Vodafone .

– Το 1GB θα έχει ισχύ για 15 ημέρες από τη στιγμή της εγγραφής στην προσφορά .

– Ισχύει για συνδρομητές συμβολαίου και για συνδρομητές καρτοκινητής με πακέτο Vodafone CU, Καρτοκινητό Vodafone, Vodafone International, Ολυμπιακός, TAZA.

– Από τη στιγμή που ο συνδρομητής εγγραφεί στην προσφορά, προτεραιότητα στην κατανάλωση, κατά την διάρκεια των 15 ημερών, έχουν τα ΜΒ της προσφοράς

– Εάν ο συνδρομητής ξεπεράσει το δωρεάν 1GB μέσα στις 15 ημέρες που δικαιούται την προσφορά, θα συνεχίσει να κάνει χρήση Internet είτε βάσει το πακέτο χρήσης internet (εφόσον έχει) είτε μέσω της υπηρεσίας Internet ΟΛΗ ΜΕΡΑ με χρέωση 1€.

! Προσοχή: Οι συνδρομητές θα μπορούν να ενεργοποιήσουν μόνο μια φορά την προσφορά.

Περισσότερες πληροφορίες στο κατάστημα Sanyocom-Bitronics στον Πρίνο. Τηλ. Επικοινωνίας 25930.71167. Επίσημος αντιπρόσωπος Vodafone-Wind-Cosmote-Forthnet-Nova-Televes-Western Union-Megasoft-Brother.