Μαχαιρίτσας – Κότσιρας: Λαοθάλασσα στο Λιμάνι της Καλλιράχης !! [βίντεο – φωτορεπορτάζ]

Μαχαιρίτσας – Κότσιρας: Λαοθάλασσα στο Λιμάνι της Καλλιράχης !!

DSC_0347Μια πέρα ως πέρα επιτυχημένη συναυλία με τους Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Γιάννη Κότσιρα ήρθε να ταράξει τα μουσικά νερά της Θάσου, την Πέμπτη το βράδυ στο νέο λιμάνι της Καλλιράχης. Οργανωτής και ιδρυτής της ιδέας Port Festival Θάσου είναι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλλιράχης (Η Μεταμόρφωση) με τους άπαντες να μένουν πέρα για πέρα ευχαριστημένοι και να τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και εκ μέρους του Θασοράματος.

Το Port Festival όπως όλα δείχνουν ήρθε για να μείνει. Με τη φετινή τρίτη επιτυχημένη στη σειρά χρονιά πλέον θα λέγαμε ότι καθιερώθηκε στη Θάσο ένας συναυλιακός χώρος που έχει τη δυνατότητα , πλάι στο κύμα, να φιλοξενεί μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού.
Όπως δήλωσαν και οι δύο καλλιτέχνες μετά την συναυλία στο Θασόραμα, έμειναν έκπληκτοι από το δυναμικό κοινό που συνόδευε κάθε τους τραγούδι αλλά και με την επαγγελματική οργάνωση του Συλλόγου που δεν είχε προηγούμενο.

Μαχαιρίτσας - ΚότσιραςΟι ακροατές που παραβρέθηκαν στον χώρο προέρχονταν από κάθε είδους ηλικιακή ομάδα. Ίσως αυτό είναι και το μεγάλο στοίχημα που κέρδισαν οι διοργανωτές. Κατάφεραν να προσελκήσουν παιδιά, νέους και μεγαλύτερους, μεγάλωσαν με αυτά τα τραγούδια και τα κληροδότησαν στη νεότερη γενιά.
Μεγάλη έκπληξη προκάλεσαν στο κοινό και στους καλιτέχνες τα βεγγαλικά τα οποία εκτοξεύθηκαν από το καϊκι “Παναγία” κατά τη διάρκεια του σε όλους γνωστού “πόσο σε θέλω” του Λ. Μαχαιρίτσα, κλείνοντας έτσι αυτή την επιτυχημένη συναυλία και δημιουργώντας ένα υπέροχο θέαμα το οποίο βιντεοσκοπούσαν μικροί και μεγάλοι.

Τέλος, το Θασόραμα θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Σύλλογο Καλλιράχης και τον Λ.Μαχαιρίτσα και Γ. Κότσιρα, όλη την ομάδα για την θερμή υποδοχή που μας επεφύλαξαν, καθώς επίσης και την κ. Ελένη Ιωάννου που μας  έφερε πιο κοντά στους καλλιτέχνες.

Παρακάτω ακολουθεί, όπως συνήθως, πλούσιο φωτογραφικό υλικό, συνοδευόμενο από βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της βραδιάς.

Βίντεο


Φωτορεπορτάζ