Μποφίλιου – Ένα αστέρι έλαμψε στον ουρανό της Θάσου

μπουφίλιου θάσουΗ Νατάσσα Μποφίλιου παρουσίασε το βράδυ της Παρασκευής στο λιμάνι της Σκάλας Ραχωνιού την καλοκαιρινή εκδοχή της ΒΑΒΕΛ 2, βασισμένη στην 5η δισκογραφική δουλειά της.

Μια συναυλία η οποία χωρίς τη μεγάλη προσπάθεια του Συλλόγου Νέων Θάσου και τους χορηγούς που συμμετείχαν, δεν θα είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε. Η μεγάλη προσέλευση από τη νεολαία του νησιού που κατέκκλησε το χώρο της συναυλίας απέδειξε ότι η έντεχνη μουσική βασιλεύει στις καρδιές της.

Μια παραμυθένια βραδιά, με μια νεράϊδα, μια απίστευτη ερμηνεύτρια που από την πρώτη μέχρι και την τελευταία νότα συνάρπασε το κοινό της για παραπάνω από 2 ώρες. Η καθηλωτική καλλιτέχνις δεν έχανε ευκαιρία να επικοινωνεί με τους θαυμαστές της, είτε δίνοντας τους βήμα μέσα από τα τραγούδια της, είτε συζητώντας μαζί τους. Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφέρει τις θετικές εντυπώσεις της για το νησί μας.

Μετά την συναυλία η Νατάσσα, εμφανώς κουρασμένη, δε δίστασε να βγει φωτογραφίες με τους μικρούς και όχι μόνο οπαδούς της, που περίμεναν υπομονετικά να τη συναντήσουν και από κοντά. Δεν έχασε το κέφι και την καλή της διάθεση μέχρι και την τελευταία selfie.

Τέλος, το Θασόραμα με τη σειρά του πρόσθεσε στο λεύκωμα του την αφιέρωση ακόμη μιας σπουδαίας καλλιτέχνιδας, που τίμησε με την παρουσία της την μαγευτική Θάσο μας. Ευχαριστούμε την Νατάσα, που παρόλο που θα αναχωρούσε τα ξημερώματα με το πλοίο των 5, μας αφιέρωσε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο της.

Το φινάλε σε βίντεο

 

Φωτορεπορτάζ