Νίκη στην πρεμιέρα του Ανδροσθένη Θάσου επί της Ξάνθης

Νίκη στην πρεμιέρα του Ανδροσθένη Θάσου επί του Ερμογένη.

Ανδροσθένη ΘάοσυΠρεμιέρα του πρωταθλήματος Κορασίδων για τα κορίτσια μας και νίκη με 3-0 σετ (25-22,25-23,26-24) απέναντι στην δυνατή ομάδα του Ερμογένη-2 από την Ξάνθη.
Το ματς πέρασε από αρκετές διακυμάνσεις και χρειάστηκε να μιλήσει η ψυχραιμία των παικτριών μας, τόσο στην επίθεση,όσο και στο σερβίς, στα κρίσιμα σημεία. Ενδεικτικό είναι ότι στο τρίτο σετ βρεθήκαμε πίσω ακόμα και με 7 πόντους, περιορίζοντας όμως τα λάθη μας, φτάσαμε στην κατάκτησή του.
Συγχαρητήρια και καλή αρχή στον προπονητή μας, Γιώργο Ράνη, ο οποίος έκανε άκρως επιτυχημένο ντεμπούτο στον πάγκο μας.
Ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια, χωρίς τραυματισμούς στον Ερμογένη. Η εμφάνισή τους ήταν ίσως η καλύτερη των τελευταίων ετών μεταξύ μας και φαίνεται ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά.
Η αποστολή του Ανδροσθένη: Καλαϊτζή Μαρία, Κοντοβά Έλενα, Βουλγαρίδου Ευστρατία, Μιράσι Μέγκι, Ρουμπή Κυριακή, Τσαρικτσοπούλου Αθηνά, Ντάσι Ελεάνα, Κωνσταντινίδου Αμαλία, Καραμπέλου Σούζη, Ζάικου Λυδία, Οικονομίδου Θώμη και Κόγια Καίτη.

Απίστευτη, θερμότατη, αποτελεσματικότατη η συμμετοχή του κόσμου μας. Σας θέλουμε όλους και με τέτοια διάθεση σε κάθε ματς! Το βόλεϊ αποκτά και φανατικό κοινό και ταυτότητα στη Θάσο!

Πηγή: fb @AndrosthenisThassos

 

This slideshow requires JavaScript.