Πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα “Τα εμβόλια σώζουν ζωές” στο Καλογερικό του Λιμένα

Πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα “Τα εμβόλια σώζουν ζωές” στο Καλογερικό του Λιμένα.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ήταν η ημερίδα με θέμα “Τα εμβόλια σώζουν ζωές” , η οποία πραγματοποιήθηκε Κυριακή το πρωί στο Καλογερικό Δήμου Θάσου.

τα εμβόλια σώζουν ζωέςΟ Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πρίνου κ. Αγγελόπουλος Θωμάς, οι παιδίατροι κ. Δημητρακούδης Άγγελος, κ. Δρονούδας Νίκος και κ. Λιάρου Μαρία με παραστατικό, σαφή και απλό λόγο τεκμηρίωσαν με επιστημονικά επιχειρήματα την αναγκαιότητα των εμβολιασμών, που σώζουν ανθρώπινες ζωές.
Ο Δήμος Θάσου και το ΝΠΔΔ “Δημαρωγός” ευχαριστούν θερμά τους ιατρούς για τον πολύτιμο χρόνο που εθελοντικά αφιέρωσαν στην ενημέρωση των δημοτών.
Παράλληλα, έλαβε χώρα και η δράση του ΕΚΑΒ, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα “Επανεκκίνηση καρδιάς”, με την προβολή βίντεο Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και το προσωπικό του ΕΚΑΒ να εκπαιδεύει παριστάμενους δημότες.

Η ημερίδα τελείωσε αργά το μεσημέρι με το αίτημα των παρευρισκόμενων και την υπόσχεση από την πλευρά του νομικού προσώπου να οργανωθούν ημερίδες με στόχο την πρόληψη σε θέματα υγείας, αλλά και την εκπαίδευση των πολιτών σε ΚΑΡΠΑ.