Πρεμιέρα του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Καβάλας. Νίκη για Θεαγένη.

Πρεμιέρα-του-πρωταθλήματος-της-ΕΠΣ-Καβάλας-Νίκη-για-Θεαγένη.Με το δεξί μπήκε στο πρωτάθλημα ο Θεαγένης επικρατώντας εκτός έδρας τον Ατρόμητο Χαλκερού με 2-1. Είναι η μοναδική ομάδα της Θάσου που πέρασε νικηφόρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αφού οι υπόλοιπες ομάδες δεν μπόρεσαν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Η Δόξα που φέτος εκπροσωπεί το νησί μας στην Super League κατάφερε να πάρει μια σημαντική ισοπαλία εκτός έδρας έναντι του Βρασίδα Ν. Περάμου και υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική στο γήπεδο της Γραβούνας μια επίσης ισχυρή ομάδα της Super League.

1η Aγωνιστική- Super League, Ε.Π.Σ. Καβάλας. Όλα τα αποτελέσματα και η βαθμολογία εδώ.

Ανακοίνωση της ομάδας της Δόξας: Θετική πρεμιέρα έκανε σήμερα το απόγευμα η ΔΟΞΑ , μοναδική εκπρόσωπος του νησιού μας στο πρωτάθλημα της LEAGUE . Αντιμετωπίσαμε την ομάδα του ΒΡΑΣΙΔΑ Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ , και ύστερα από ένα ενδιαφέρον παιχνίδι η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη . Ο Βρασίδας προηγήθηκε στο 40′ ενώ η ΔΟΞΑ ισοφάρισε στο 70′ με το Γιώργο Γουνελά . Η Δόξα θα μπορούσε να είχε κάνει την ανατροπή αλλά απώλεσε στο β’ ημίχρονο ορισμένες κλασικές ευκαιρίες. Την επόμενη εβδομάδα η ΔΟΞΑ υποδέχεται τη ΓΡΑΒΟΥΝΑ , άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι από τα πολλά που θα δούμε φέτος . Δ.Σ. ΔΟΞΑ

Στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας ξεχώρισε η νίκη του Θεαγένη που είναι και η μοναδική νίκη τον εκπροσωπών μας, μια και η Παναγία και τα Λιμενάρια έμειναν στο τοπικό ντέρμπι της Θάσου ισόπαλα στο 2-2 και ο Άρης Πρίνου να χάνει την νίκη στο τελευταίο τέταρτο απέναντι στους Μυρμιδόνες Καβάλα 1-1.

1η Aγωνιστική- Kατηγορία Α, 1ος Όμιλος – Ε.Π.Σ. Καβάλας. Όλα τα αποτελέσματα και βαθμολογία εδώ.

Κακό ξεκίνημα για τις ομάδες μας στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Καβάλας. Την αυλαία την άνοιξε ο Φάρος Μαριών που ηττήθηκε μετά την άνοδο του στην Α’ κατηγορία από τον Άρη Κεχροκάμπου με 4-1. Η Ποταμιά δεν μπόρεσε να περάσει το εμπόδιο του Γέροντα και έτσι έχασε με 1-2 πολύτιμους βαθμούς στην έδρα του. Ο Κεραυνός Καλλιράχης τελικά δεν άντεξε και πήρε ο Ποσειδών Καβάλας μια εκτός έδρας νίκη με 1-3.

1η Aγωνιστική- Kατηγορία Β, 1ος Όμιλος – Ε.Π.Σ. Καβάλας. Όλα τα αποτελέσματα και βαθμολογία εδώ.