Πρόσκληση σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού ​Συμβουλίου Θάσου στις 11-5-2017

Πρόσκληση σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού ​Συμβουλίου Θάσου στις 11-5-2017

Δημοτικού ​Συμβουλίου ΘάσουΤο Δημοτικό Συμβούλιο Θάσου συνεδριάζει αύριο, ημέρα Πέμπτη 11-5-2017, και ώρα 13:00 μ.μ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Θάσου. Θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις επί του παρακάτω θέματος της ημερήσιας διάταξης:

1. Περί έγκρισης μετάβασης Δημάρχου Θάσου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από τις 14 έως τις 18 Μαΐου 2017.

2. Περί κατανομής ΣΑΤΑ

3. Περί έγκρισης η μη της υπ’αριθ. 60 /2017 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Θάσου με θέμα περί 5ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2017

4. Περί έγκρισης η μη της υπ’αριθ. 63 /2017 απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Θάσου με θέμα περί 6ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2017

5. Περί έγκρισης η μη πρόσληψης προσωπικού (5 Ναυαγοσωστών) για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών .

6. Περί έγκρισης η μη της υπ’αριθ.39/2017 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με θέμα: «περι παραχώρησης δημοτικής δασικής έκτασης στην θέση ΚΛΙΜΑΤΣΊΔΑ του Δ.Δ. Λιμεναρίων Θάσου για εγκατάσταση ποιμνιοστασίου από τον Μακέδο Σταμάτιο του Βασιλείου.

7. Περί έγκρισης η μη της υπ’αριθ.40/2017 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με θέμα: περί εξετάσεως της υπ’αριθ. 26/2017 απόφασης της Δημοτικής Κοινότητας Θεολόγου για τοποθέτηση 2 πινακίδων τοπωνυμίων στην περιοχή Μακρύαμμος Κοινύρων»

8. Περί έγκρισης η μη της υπ’αριθ.41/2017 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με θέμα: «περί εξετάσεως της υπ’αριθ.21/2016 απόφασης της Τοπικής Κοινότητας Θεολόγου»

9. Περί έγκρισης η μη της υπ’αριθ.42/2017 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με θέμα: «περί ενοικίασης δημοτικής Δασικής έκτασης στην περιοχή ΜΟΥΡΓΕΝΑ της Δημοτικής Κοινότητας Θάσου για τοποθέτηση μελισσοσμηνών από τον Παναγιωτόπουλο Κωνσταντίνο»

10. Περί έγκρισης η μη της υπ’αριθ.47/2017 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με θέμα: «περί γνωμοδότησης για την παράταση άδειας εκμετάλλευσης λατομείου μαρμάρων της εταιρείας Ι.&Χ. ΛΟΡΕΝΤΖΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε στη θέση Βλαχούδι του Δήμου Θάσου».

11. Περί έγκρισης η μη της υπ’αριθ.48/2017 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με θέμα: «περί ενοικίασης Δημοτικής Δασικής έκτασης στην περιοχή ΓΟΝΑΤΙ της Δημοτικής Κοινότητας Θάσου».

12. Περί έγκρισης η μη της υπ’αριθ.49/2017 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με θέμα: «περί γνωμοδότησης για την παράταση άδειας εκμετάλλευσης λατομείου μαρμάρων της εταιρείας ΜΑΡΜΑΡΑ ΘΑΣΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ Α.Ε. ,στην θέση ΤΣΟΠΟΤΣΙ – ΣΚΟΤΕΙΝΟΛΑΚΑΣ της Τ.Κ. Παναγίας του Δήμου Θάσου».

13. Περί έγκρισης η μη της υπ’αριθ.50/2017 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής με θέμα: «περί γνωμοδότησης για την παράταση άδειας εκμετάλλευσης λατομείου μαρμάρων της εταιρείας ΜΑΡΜΑΡΑ ΘΑΣΟΥ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ Α.Ε. ,στην θέση ΣΑΛΙΑΡΑ της Τ.Κ. Παναγίας του Δήμου Θάσου

14. Περί έγκρισης οριστικής μελέτης και μελετών εφαρμογής του έργου «Εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων οικισμών Ποτού-Λιμεναρίων Δήμου Θάσου»

15. Περί έγκρισης η μη της υπ’αριθ.21/2017 απόφασης της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Θάσου (Δ.Ε.Υ.Α.Θ.) με θέμα: «Περί δωρεάν παραχώρηση χρήσης δημοτικής έκτασης για υφιστάμενη γεώτρηση αρμοδιότητας Δ.Ε.Υ.Α.Θ.»

16. Περί συγκρότησης της επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου ¨Διαμορφώσεις μικρής κλίμακας κατασκευή παρατηρητηρίου και κέντρου ενημέρωσης επισκεπτών στην περιοχή ΑΤΣΠΑΣ της Τ.Κ. Μαριών ¨  

17. Περί συγκρότησης της επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου ¨ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΖΩΝΗΣ ΝΕΟΥ ΛΙΜΕΝΑ ΠΟΡΘΜΕΙΟΥ ΘΑΣΟΥ.

18.Περι έγκρισης η μη οριστικής μελέτης – μελέτης εφαρμογής Ε.Ε.Λ. Ποτού.

                                                                                                  3-5-2017

                                                                                              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.

                                                                                              

                                                                                          ΠΙΠΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ