Τα αποτελέσματα αγώνων της ΕΠΣΚ του Σαββατοκύριακου 18-19/10/14.

Αναγέννηση Λιμεναρίων- Απόλλων Χρυσοχωρίου: 5-0

Η Αναγέννηση Λιμεναρίων πέτυχε τρία γρήγορα τέρματα στον αγώνα της 4ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Χρυσοχωρίου και έφτασε στην τελική νίκη με 5-0. Πιο συγκεκριμένα, στο 6ο λεπτό με «κεραυνό» από τα 40 μέτρα ο Χριστινίδης έκανε το 1-0. Στο 7 ο Σφηνογένης με σουτ έξω από τη περιοχή έκανε το 2-0. Στο 10 μπαλιά του Κουτρόλι προβολή του Χρυσάφη και 3-0. Στο 65 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Π.Λορέντζου έγινε το 4-0. Στο 79 ατομική προσπάθεια του Χαρμπή έσπασε τη μπάλα στον Χριστινίδη που διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Συνθέσεις

Αναγέννηση Λιμεναρίων

Βεζακιάδης, Τσαπανίδης Αλ. (69 Γερογιάννης), Χριστινίδης, Κυριατζής, Τσαπανίδης Π. Κοντογεωργίου, Χρυσάφης, Μαμουλάρι, Σφηνογένης (50 Χαρμπής), Τζίνης (65 Λορέντζος Π.), Κουτρόλι

Απόλλων Χρυσοχωρίου

Μάλλιος, Καρυώτης, Καρακιζλής, Κελάδης, Αρσένογλου, Σωτηριάδης, Τσεμπελίδης, Αρλακίδης, Ασλανίδης (22 Μπούτος), Νάνος (26 Γκεράντζε), Μπουτζούρογλου (13 Μυλοθρός).

Θεαγένης –ΑΕ Καβάλας: 3-2

Κρίσιμο το παιχνίδι μεταξύ του Θεαγένη και της ΑΕ Καβάλας για την 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου της League και το κέρδισαν οι γηπεδούχοι με 3-2. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Τσετάνι έκανε το 1-0. Η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι με τον Αντωνάκη, το εκτέλεσε ο Ντελμεκούρας αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης έκανε το 1-1, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Ο Μαρμονίτης έδωσε και πάλι προβάδισμα στον Θεαγένη αλλά ο Ντελμεκούρας απάντησε και πάλι για το 2-2. Στο 82 με γυριστό σουτ του Τζανετή διαμορφώθηκε το τελικό 3-2. Ήταν η πρώτη νίκη για το Θεαγένη (έχει και μια στα χαρτιά) στη φετινή χρονιά ενώ η ΑΕΚ έχει 3β.

Συνθέσεις

Θεαγένης

Λαγουμτζής, Αποστολίδης (43 Μαρμονίτης, 88 Νταμουτζίδης), Πάτσης, Κατσίνας, Μαλακογιάννης (89 Παπαδημητρίου), Τσετάνι, Παπαδόπουλος, Μανολάρι, Σαλονικιός, Μπόσκος.

ΑΕ Καβάλας

Χαδόλιας, Μαρκιανίδης (61 Βασιλείου), Λευθέρης, Ελευθεριάδης, Τομπούλης, Ταταλιάς, Αντωνάκης, Σεμερτζίδης (46 Μίσι), Αθανασιάδης, Ντελμεκούρας, Παχατουρίδης (80 Κορδίστι).

League Όμιλος 1 – Ε.Π.Σ. Καβάλας

[matches league_id=23]
[standings league_id=23]

League Όμιλος 2 – Ε.Π.Σ. Καβάλας

[matches league_id=24]
[standings league_id=24]

Κατηγορία Α 1ος Όμιλος – Ε.Π.Σ. Καβάλας

[matches league_id=22]
[standings league_id=22]

Κατηγορία Α 2ος Όμιλος – Ε.Π.Σ. Καβάλας

[matches league_id=3]
[standings league_id=3]

Πανιώνιος Ξεριά- Κεραυνός Καλλιράχης: 2-0

Το ντέρμπι κορυφής της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας ΕΠΣ Καβάλας μεταξύ του Πανιωνίου Ξεριά και του Κεραυνού Καλλιράχης έγινε το απόγευμα της Κυριακής (19/10) και κρίθηκε υπέρ των γηπεδούχων, με 2 γκολ στα τελευταία λεπτά. Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο, έχασε ευκαιρίες με Τσουρλή, Μπανίδη ζήτησε ένα πέναλτι σε ανατροπή του Καραλίδη και είχε και ένα ακυρωθέν γκολ. Η Καλλιράχη είχε την υπεροχή και είχε τις ευκαιρίες στην επανάληψη. Στο 85 μετά από κόρνερ, σύγχυση στην περιοχή και ο Κοτσαμπασίδης έκανε το 1-0.

Οι παίκτες του Κεραυνού βγήκαν στον ελάχιστο χρόνο που είχε απομείνει να πιέσουν και στις καθυστερήσεις ο Δρόμος έκανε μπαλιά στον Εμμανουηλίδη που βγήκε σε τετ-α-τετ και διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Ο Πανιώνιος έμεινε μόνος πρώτος και αήττητος μετά την 3η αγωνιστική και η Καλλιράχη έχει δύο νίκες.

Συνθέσεις

Πανιώνιος Ξεριά

Τσουμάκης, Μαρκάκης, Ξανθόπουλος, Λαχανάς, Τσουρλής, Γαζγαλίδης (73 Μπάτσκα), Παγωνόπουλος (30 Εμμανουηλίδης), Λάσπατζης, Μπανίδης, Δρόσος, Καραλίδης (55 Κοτσαμπασίδης).

Κεραυνός Καλλιράχης

Πενταφτίκης, Ψαράς (80 Τοτόσης), Παπαθεοδώρου Θ., Μητσαράς Χρ., Παπαθεοδώρου Α., Καλούδης, Γεροβαγγέλης, Οικονόμου, Σινάνι, Χατζηπαναγιώτου, Αβδιού (65 Συμεωνίδης).

Φάρος Μαριών- Ατρόμητος Λεκάνης: 0-1

Ο Φάρος Μαριών υποδέχθηκε στις 19/10 στο γήπεδο του Ποτού, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας τον Ατρόμητο Λεκάνης και ηττήθηκε με 0-1 παραμένοντας στη τελευταία θέση. Ο Ατρόμητος έδωσε δύο παιχνίδια και παραμένει αήττητος με 4β. Το γκολ τρίποντο πέτυχε ο Αποκατανίδης στο 35ο λεπτό της συνάντησης. Ο Φάρος προσπάθησε στα πρώτα λεπτά του β’ ημιχρόνου για την ισοφάριση αλλά στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και πήραν το «διπλό».

Συνθέσεις

Φάρος Μαριών

Μαλανδρής, Μπραστιανός Γ., Γερογιάννης, Διακουμής, Χαλκιάς, Διαμαντάρας, Καλαϊτζόγλου, Παπαζιάκας, Τσακώνης (55 Φραγκίδης, 75 λ.τ. Μπραστιανός Σοφ.), Παυλάκης (65 Κοτοπουλίδης), Λένια.

Ατρόμητος Λεκάνης

Γενετίδης Δ., Πολυχρονίδης (85 Ιωακειμίδης), Καραμανλίδης Γ. (60 Μιχαλούστας), Τσακαλίδης Α., Χαλιάσος, Ρίζος, Τσοπουρίδης, Καζαντζίδης, Αποκατανίδης, Κηπαρίδης (70 Τσακαλίδης Θ.), Πανίδης.

Κατηγορία Β 1ος Όμιλος – Ε.Π.Σ. Καβάλας

[matches league_id=5]
[standings league_id=5]

Κατηγορία Β 2ος Όμιλος – Ε.Π.Σ. Καβάλας

[matches league_id=25]
[standings league_id=25]

Πηγή: Περιγραφής αγώνων Kavala-Sports