Τα αποτελέσματα αγώνων της ΕΠΣΚ του Σαββατοκύριακου 11-12/10/14.

Νέστος-Αναγέννηση Λιμεναρίων: 3-0

Ο Νέστος είχε δύσκολο έργο απέναντι στον τερματοφύλακα της Αναγέννησης Λιμεναρίων, Δ. Βεζακιάδη, στο παιχνίδι της Κυριακής (12/10) για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου της League. Είχε τις φάσεις, πέτυχε τρία γκολ στο 2ο ημίχρονο (τα δύο σε διάστημα 2 λεπτών) και κατάφερε να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στο τσουβάλι του φτάνοντας στους 9. Ήταν το πρώτο παιχνίδι των Λιμεναρίων εκτός νησιού και η πρώτη τους ήττα στη διοργάνωση.

Τα γκολ του αγώνα.

Στο 57 ο Σγκούρι με πλασέ από πλάγια θέση στη περιοχή έκανε το 1-0. Στο 59 κόρνερ του Χασάνογλου, κεφαλιά του Μαχαιρούδη και 2-0. Στο 63 πλασέ του Τσέκου άουτ. Στο 73 σέντρα του Μαχαιρούδη μπλόκαρε ο Βεζακιάδης προ του Τσέκου. Στο 76 δυνατό σουτ του Μαμουλάρι άουτ. Στο 82 ο Χασάνογλου έβγαλε τον Μπαταλίδη στην πλάτη της άμυνας αλλά απέκρουσε ο Βεζακιάδης και στην επαναφορά ο Μαχαιρούδης διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Συνθέσεις

Νέστος Χρυσούπολης : Καραβελίδης, Μπαταλίδης, Γαμβρέλης, Παυλακάκης, Μανούκος, Εμμανουηλίδης (46 Χασάνογλου), Τσέκος (75 Μαϊδανός), Γκατζολάρι, Μαχαιρούδης, Κούτεφ (67 Ασλανίδης), Σγκούρι.

Αναγέννηση Λιμεναρίων: Βεζακιάδης, Τσαπανίδης (50 Χαρμπής), Χριστινίδης, Κυριατζής, Μαμουλάρι, Κοντογεωργίου, Χρυσάφης, Τσαπανίδης Π. (55 Ζιμπίδης), Σφηνογένης (67 Στεργιόπουλος), Τζίνης, Κουτρόλι.

Δόξα Θεολόγου- Θεαγένης: 4-3

Χορταστικό ήταν το πρώτο ντέρμπι της Θάσου για τον 1ο όμιλο της League. Έγινε το απόγευμα της Κυριακής (12/10) στο γήπεδο του Ποτού μεταξύ της Δόξας και του Θεαγένη, παρουσία πολλών φιλάθλων από το νησί, με νικήτρια την πρώτη με 4-3. Μόλις στο 1ο λεπτό ο Μαλίκι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους (1-0). Στο 8 ο Αγγελίδης έκανε το 2-0. Στο 11 ο Τσετάνι μείωσε σε 2-1. Στο 16 ο Αγγελίδης απάντησε για το 3-1. Στο 44 ο Τζανετής μείωσε σε 3-2 και αυτό ήταν το σκορ ημιχρόνου. Στο 55 ο Γ. Παπαδόπουλος έφερε το παιχνίδι στα ίσα δίνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο ματς. Στο 68 ο Αγγελίδης… ξαναχτύπησε για το 4-3 φτάνοντας σε χατ-τρικ. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για τις υποδείξεις των δύο βοηθών (για οφσάιντ στη φάση του 1-0, για ένα ακυρωθέν γκολ και ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε).

Συνθέσεις

Δόξα Θεολόγου: Τσιλογιώργης, Τζίνης, Δημητρίου, Βογιατζής Ι., Βογιατζής Στ., (55 Χατζηγεωργίου), Μαυροδουλάκης, Τυρολόγος, Καβακόπουλος (80 Σκόρδος Β.), Αγγελίδης, Τσίκνας, Μαλίκι (86 Ασλανίδης).

Θεαγένης: Λαγουμτζής, Αποστολίδης, Τζανετής, Πάτσης (39 Γαλλόπουλος), Κατσίνας, Μαλακογιάννης, Τσετάνι, Παπαδόπουλος Γ., Μαλουμάρι (30 Μπόσκος), Σαλονικιός, Παπαδόπουλος Τ.

 

League Όμιλος 1 – Ε.Π.Σ. Καβάλας
[matches league_id=23]
[standings league_id=23]

League Όμιλος 2 – Ε.Π.Σ. Καβάλας
[matches league_id=24]
[standings league_id=24]

Άρης Πρίνου- ΑΟ Ποταμιάς: 1-4

Ο ΑΟ Ποταμιάς πήρε το «διπλό» στο τοπικό ντέρμπι με τον Άρη Πρίνου με 1-4 για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α’ κατηγορίας. Ο Αν. Κόλλα έκανε το 0-1, ο Π. Καζόλης σκόραρε για το 0-2 και ο Αν. Κόλλα ανέβασε τον δείκτη στο 0-3 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Λατσούρη σε 1-3 και ο Α. Προδρόμου διαμόρφωσε το τελικό 1-4. Αρκετές οι χαμένες ευκαιρίες του Άρη Πρίνου ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο που όμως δεν τις αξιοποίησε.

Συνθέσεις

Άρης Πρίνου: Πενταφτίκης, Παπαγεωργίου Γ., Λόγγος, Βουλτσίδης, Δάνογλου, Ντουλελάρι, Παπαγεωργίου Φ., Λαζαρίδης, Ηλιάδης, Λατσούρης, Μπούικο Ε. Αλλαγή έπαιξε και ο Πλαφαδέλης.

ΑΟ Ποταμιάς: Οικονόμου, Βασιλούδης, Προδρόμου Ι., Χαλκιάς Σ., Καζόλης, Βούλγαρης, Κόλλα Αιμ., Μερακλής, Δημητρέκος, Καζάρας Ε., Κόλλα Αν. Αλλαγές έπαιξαν οι Κομποτές, Προδρόμου Αν., Ντάλης Β.

Κατηγορία Α 1ος Όμιλος – Ε.Π.Σ. Καβάλας
[matches league_id=22]
[standings league_id=22]

Κατηγορία Α 2ος Όμιλος – Ε.Π.Σ. Καβάλας
[matches league_id=3]
[standings league_id=3]

Κεραυνός Καλλιράχης- Καβάλα 2004: 3-1

Δυνατό το παιχνίδι, της Κυριακής (12/10) του Κεραυνού Καλλιράχης με τη Καβάλα 2004 με νικητή τον πρώτο με 3-1, που παραμένει αήττητος με το απόλυτο μετά την 2η αγωνιστική. Το ημίχρονο έληξε με 2-0, με γκολ του Σινάνι (1-0) και του Χατζηπαναγιώτου (2-0). Στο ξεκίνημα της επανάληψης, στο 47ο λεπτό, ο Οικονόμου ανέβασε τον δείκτη στο 3-0 και έβαλε στέρεες βάσεις για το τρίποντο. Στο 70 ο Κ. Σιδηρόπουλος μείωσε στο τελικό 3-1.

Συνθέσεις

Κεραυνός Καλλιράχης: Πενταφτίκης, Πιπελές (46 Συμεωνίδης), Ψαράς (54 Παπαθεοδώρου Θ), Μητσαράς Χ., Παπαθεοδώρου Α., Μετάνι, Τοτόσης (65 Προύντζος), Σινάνι, Χατζηπαναγιώτου, Γεροβαγγέλης, Οικονόμου.

Καβάλα 2004: Μπατζόνης, Ασλανίδης, Κάπελας, Χατζηνικολάου, Σιδηρόπουλος Μ., Καζαντζίδης, Κρεμμύδας (46 Σιδηρόπουλος Κ), Τζέλα, Πετρίδης, Ασλανίδης Η, Μωϊσίδης (46 Πατσιάς).

Κατηγορία Β 1ος Όμιλος – Ε.Π.Σ. Καβάλας
[matches league_id=5]
[standings league_id=5]

Κατηγορία Β 2ος Όμιλος – Ε.Π.Σ. Καβάλας
[matches league_id=25]
[standings league_id=25]

Πηγή περιγραφής αγώνων: Kavala-Sports