Το Θασόραμα σας παρουσιάζει τον Επαγγελματικό «Θασοδηγό» της Θάσου.

θασοδηγος-μπανερΓίνετε μέλος της ομάδας «Θασοδηγός».

Το Θασόραμα σας παρουσιάζει τον Επαγγελματικό «Θασοδηγό» της Θάσου. Ο μοναδικός επαγγελματικός οδηγός της Θάσου, ο οποίος σας δίνει την δυνατότητα να προωθήσετε την επιχείρηση σας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του «Θασόραμα», που γνωρίζει από τη γέννηση του τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα όλων των σελίδων ενημερωτικού και πολιτιστικού περιεχομένου της Θάσου.

Μέσα σε 4 χρόνια και πάντα με συνεχή ανοδική πορεία αγγίξαμε τη κορυφή και φτάσαμε να ξεπερνάμε τους 10000 επισκέπτες τον μήνα, βάσει στοιχείων της Google Analytics.
Στο Facebook η Σελίδα μας έφτασε τους 1500 φίλους, 1300 φίλους αριθμεί η Ομάδα «Θασόραμα», 400 αναγνώστες η Ομάδα «Στείλτε μας όλες τις εκδηλώσεις και τα νέα της Θάσου».

Όλες οι αναρτήσεις στη σελίδα και στα Social Media του Θασόραμα ενημερώνονται ταυτόχρονα και στο Twitter της σελίδας.

Είμαστε περήφανοι που πάνω από το 90% των φίλων μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι αναγνώστες της Θάσου, γιατί για αυτόν ακριβώς το λόγο το όραμα μας για μια  αντικειμενικά και ποιοτικά ενημερωμένη Θάσο έγινε πραγματικότητα μέσα από το Θασόραμα.

Τέλος, με ένα μήνυμα στο inbox του facebook ή στο e-mail info@thasorama.gr σας αποστέλλουμε τον τιμοκατάλογο του «Θασοδηγού».