Το τελευταίο αντίο στον κύριο Έλληνα, αύριο Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου στις 12:00 στον Ιερό ναό της Παναγίας.

Με μεγάλη λύπη το Θασόραμα ανακοινώνει το χαμό του διευθυντή Κ.Υ. Πρίνου Θάσου και δημοτικό σύμβουλο, Δημήτρη Έλληνα.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΕΛΛΗΝΑΣ-ΜΠΑΝΕΡ BWΟ αγαπητός και γνωστός γιατρός και σύμβουλος υπέκυψε στα τραύματά του στις 10.30 (22 Σεπτ.) το πρωί στο Νοσοκομείο της Καβάλας, μετά από τροχαίο που έγινε στο 5ο χλμ της Εθνικής Οδού Θάσου – Λιμεναρίων πηγαίνοντας στο Κέντρο Υγείας. Σύμφωνα με την  ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.

Το Θασόραμα πήρε την απόφαση να ανακοινώσει το θάνατο του αργά το βράδυ λόγω της έκτασης που πήρε στον κόσμο της Θάσου εντός και εκτός νησιού. Η απώλεια ενός τόσο σημαντικού προσώπου για την τοπική κοινωνία είναι εξαιρετικά μεγάλη. Κατά συνέπεια, θέλαμε να είμαστε προσεκτικοί με τη δημοσίευση του. Σε κάθε περίπτωση, τα συγγενικά και φιλικά πρόσωπα πρέπει να ενημερώνονται πρωτίστως από τους αρμόδιους και όχι ξαφνικά μέσω της ιστοσελίδας και των social media που διατηρούμε.

Φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πρίνου και πρόεδρο της Θάσος Δημοτική ΑΕ, Δημήτρη Έλληνα, αύριο Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου στις 12:00 στον Ιερό ναό της Παναγίας στο δημοτικό διαμέρισμα της Παναγίας.

Εκ μέρους του Θασόραμα:  Από τα βάθη της καρδιά μας τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρει τα εξής:
Σήμερα (22-9-2015) το πρωί, στο 5ο χλμ της Εθνικής Οδού Θάσου – Λιμεναρίων, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 61χρονος ημεδαπός και επέβαινε 49χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Γερμανίας, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και τον ελαφρύ τραυματισμό της συνεπιβάτισσας.
Ο 61χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, ενώ η 49χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πρίνου.
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Θάσου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας.