Χωρίς δρομολόγια η γραμμή Πρίνος Καβάλα

Χωρίς δρομολόγια η γραμμή Πρίνος Καβάλα.

ΚαβάλαΑγανάκτηση έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη της Θάσου η αποκοπή του νησιού από την Καβάλα λόγω της βλάβης που υπέστη το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο “Άγιος Παντελεήμων” της ΑΝΕΘ (το μοναδικό πλοίο που είχε αναλάβει, βάση προγράμματος, την εκτέλεση δρομολογίων στην γραμμή Καβάλας-Πρίνου από το πρωί του Σαββάτου ως και τουλάχιστον την Τρίτη 31 Οκτωβρίου -ημέρα λήξης της σαιζόν 2016-2017). Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα παραμένει άγνωστο το πότε ακριβώς θα επιστρέψει το πλοίο στις θάλασσες, αν και εκτιμάται ότι θα χρειαστεί να περάσει ακόμα και μια εβδομάδα μέχρις ότου ολοκληρωθούν οι επισκευές.

Με βάση, λοιπόν, τα ισχύοντα δεδομένα αν κάποιος κάτοικος Καβάλας επιθυμεί να μεταβεί στη Θάσο θα πρέπει να πάει στην Κεραμωτή, να μπει στο πρώτο διαθέσιμο πλοίο με προορισμό τον Λιμένα και από εκεί να πάει στο μέρος που επιθυμεί. Δεν είναι λίγοι, βέβαια, αυτοί που δηλώνουν απρόθυμοι να μπουν σε αυτή την ταλαιπωρία, με τα παραδείγματα συμπολιτών που ακύρωσαν τις μετακινήσεις τους (είτε για αναψυχή είτε για προγραμματισμένες υποχρεώσεις) να είναι δεκάδες.

Και όλα αυτά την ώρα που μέχρι και σήμερα δεν έχει καν ανακοινωθεί το πρόγραμμα των δρομολογίων που θα ισχύσει από την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου…

Πηγή: kavala-portal.gr