Όλο το νησί αγκάλιασε τον πρώτο Θεαγένιο Δρόμο Θάσου 50χλμ.-100χλμ.

IMG_5560Σάββατο 7 το πρωί και με την βοήθεια του καιρού, αφού ξεκίνησε μια ηλιόλουστη μέρα με ιδανικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκε η εκκίνηση του πρώτου Θεαγενείου Δρόμου Θάσου στο Αστρίς, που αποτέλεσε ταυτόχρονα και τον τερματισμό.

Σε όλη την διαδρομή του αγώνα υπήρχαν πολλοί σταθμοί τροφοδοσίας με τη συμμετοχή και υποστήριξη Συλλόγων της Θάσου, εθελοντών και ελεύθερων επαγγελματιών, οι οποίοι συνείσφεραν και αυτοί με τη σειρά τους στην επιτυχία αυτής της διοργάνωσης.

Η Θάσος αποτελεί πλέον μετά τους ποδηλατικούς αγώνες και το ορεινό τρέξιμο έναν σημαντικό προορισμό πανελλαδικά για αθλητικές εκδηλώσεις όπως αυτές . Το ονειρεμένο αυτό νησί συνδυάζει απίστευτη φυσική ομορφιά σε βουνό και θάλασσα, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για διοργανώσεις που πέρα από τον αγωνιστικό τους χαρακτήρα, τιμούν και αναδεικνύουν τα χαρίσματα αυτού του τόπου.

IMG_5569Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν το πρωί της Κυριακής 11:00 σε ειδική εκδήλωση όπου θα τιμηθούν οι νικητές στο ξενοδοχείο Aolis στο Αστρίς με έπαθλο μοναδικά γλυπτά του Κώστα Λόβουλου.

Ευχαριστούμε θερμά τον φωτογράφο Νίκο Καϊδη για ακόμη μια φορά που παραχώρησε στο Θασόραμα φωτογραφίες από την εκκίνηση. Παρακάτω δημιουργήσαμε ένα ποτ πουρί με φωτογραφίες και βίντεο που συγκεντρώσαμε από διάφορα social media.

Τέλος, το Θασόραμα είναι θερμός υποστηριχτής κάθε εκδήλωσης που σαν στόχο έχει την προβολή του νησιού, όπως απέδειξε άλλωστε και με τους αγώνες δρόμου.

Φωτογραφίες

Φωτογραφίες

Βίντεο

[fbvideo link=”1024210754320103″ width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″][fbvideo link=”1024210754320103″ width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]