ΕΠΣ Καβάλας Α’ Β’ Γ’ : Επικράτησε εύκολα η Δόξα με 0-4. Σημαντικός εκτός έδρας βαθμός για την Αναγέννηση, μένει πρώτη

ΕΠΣ Καβάλας Α’ Β’ Γ’ :  Επικράτησε εύκολα η Δόξα με 0-4. Σημαντικός εκτός έδρας βαθμός για την Αναγέννηση, μένει πρώτη

Α΄ κατηγορία ΕΠΣΚ:  Ναζιανζός- Δόξα Θεολόγου: 0-4

Ο Αετός Ορφανού έφτασε αισίως στο 8Χ3 στην φετινή Α’ κατηγορία. «Διπλά» στην 8η αγωνιστική για τον ΜΑ Αντιφιλίππων, τη Δόξα Θεολόγου και τον Ηρακλή Καβάλας, εντός έδρας νίκες για Κεραυνό Πέρνης, ΑΕ Καβάλας και Ορφέα Ελευθερούπολης.

Ναζιανζός- Δόξα Θεολόγου: 0-4

Η Δόξα Θεολόγου είχε την υπεροχή στο κυριακάτικο (6/11) παιχνίδι στο γήπεδο της Νέας Καρβάλης με αντίπαλο το Ναζιανζό στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας και πήρε το τρίποντο με 0-4. Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα με τους γηπεδούχους να παρουσιάζονται διαβασμένοι κόντρα στο δυνατό αντίπαλο τους. Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Δόξα είχε δύο δοκάρι και λίγα λεπτά μετά ο Τσέκος έκανε το 0-1. Αυτό ουσιαστικά το γκολ λύγισε και την αντίσταση των παικτών του Ναζιανζού. Ακολούθησαν τα γκολ των Τουμαντζίδη (0-2), Χιονίδη (0-3) και στα τελευταία λεπτά του Ουζούνογλου για το τελικό 0-4.

Συνθέσεις

Ναζιανζός Ν. Καρβάλης

Πολυμερίδης, Κοπανάκης, Παυλίδης, Χρυσαλίδης (62 Παπαθεοδώρου), Χατζηβασιλειάδης (72 Σπίντζος), Χαλπέτης, Ρίζος, Δεκάκης, Μπουτσούκος, Σιώτας Κ., Χατζηαγγελίδης (65 Θεοδωρίδης).

Δόξα Θεολόγου

Χατζηγεωργίου, Δημητρίου, Γελαδάρης (84 Πατσιαβούρας), Ζουλης, Σιαματάς, Προύντζος, Χιονίδης (85 Αβραμίδης), Μαλακογιάννης, Μαχαιρούδης, Τσέκος (81 Ουζούνογλου), Τουμαντζίδης.

**Ντεμπούτο με τη φανέλα του Ναζιανζού έκανε ο Θεοδωρίδης (φοιτητής από το Αγρίνιο). Ντεμπούτο με την φανέλα της Δόξας Θεολόγου έκανε ο Πατσιαβούρας (επιθετικός, που προέρχεται από την ομάδα της Ζακύνθου).

Αποτελέσματα (8η  αγωνιστική)

Κεραυνός Πέρνης-Άρης Ζυγού  4-1

Εθνικός Ν. Καρυάς-Ηρακλής Καβάλας  0-1

Αετός Ορφανού-Βρασίδας Ν. Περάμου   3-0

Ορφέας Ελευθερούπολης-Βυζάντιο  2-0

Ναζιανζός Ν. Καρβάλης-Δόξα Θεολόγου  0-4

ΑΕ Καβάλας-Απόλλων Χρυσοχωρίου  1-0

Κεραυνός Κρηνίδων-ΜΑ Αντιφιλίππων  1-2

Βαθμολογία (8η αγωνιστική)

Αετός Ορφανού (30-2) 24

ΜΑ Αντιφιλίππων (16-6) 22

Δόξα Θεολόγου (21-3)  18

Ηρακλής Καβάλας (8-5) 13

Ορφέας Ελευθερούπολης (10-9) 12

Βρασίδας Ν. Περάμου (11-11) 12

Ναζιανζός Ν. Καρβάλης (9-13) 12

Κεραυνός Πέρνης  (14-11)  10

Εθνικός Ν. Καρυάς (9-8) 10

Απόλλων Χρυσοχωρίου (13-16) 7

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (3-12) 7

ΑΕ Καβάλας (4-9) 5

Άρης Ζυγού (5-21) 4

Κεραυνός Κρηνίδων (4-31) 0

Β’ κατηγορία ΕΠΣΚ: Μαζί στη κορυφή Λιμενάρια και ΠΑΟΚ, μόνος πρώτος ο Φρίξος

Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι κορυφής στο Χαλκερό μεταξύ του Ατρόμητου και της Αναγέννησης Λιμεναρίων. Η ομάδα της Θάσου συγκατοικεί στην κορυφή και ο ΠΑΟΚ μετά τη νίκη επί του Άρη Πηγών μετά την 7η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας.

Τρίποντα για Αετό Ερατεινού, Ποντιακό, Άρη Πρίνου, ΑΟ Ποταμιάς, Ν.Μ.Α.Ορφανίου, Ολυμπιακό Καβάλας, ΑΟ Ελαιοχωρίου και Βύρων. Ισοπαλίες σε Μυρτόφυτο και Άγιο Ανδρέα.

1ος όμιλος

Ατρόμητος Χαλκερού-Αναγέννηση Λιμεναρίων: 0-0

Ο Ατρόμητος Χαλκερού και η Αναγέννηση Λιμεναρίων αναμετρήθηκαν το πρωί της Κυριακής (6/11) στο ντέρμπι κορυφής που έγινε στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας, οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερες ευκαιρίες όμως το ματς έμεινε στο 0-0. Στο 30, μετά από κόρνερ, σουτ του Χρυσάφη έγλιψε το δοκάρι. Στο 44 ασίστ του Μαμουλάρι, προσπάθεια του Παπαστεφάνου στο δοκάρι. Στο 70 σουτ του Παπαστεφάνου δεν βρήκε στόχο και στο 90 κεφαλιά του Παπαστεφάνου έδιωξε σωτήρια πάνω στη γραμμή αμυντικός. Οι γηπεδούχοι είχαν ένα τετ-α-τετ με τον Χατζηβασιλειάδη και δύο ακόμη ευκαιρίες με Παντελόπουλο. Ήταν οι πρώτες απώλειες βαθμών για την Αναγέννηση που είναι στην κορυφή με 19β. ενώ το Χαλκερό έχει μαζέψει 17.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Χαλκερού

Τσιτσιλικάκης, Τόνιος, Τοκταρίδης, Χατζηαποστολίδης, Ζουμπουλίδης, Καβουρίδης, Πασχάλας, Παντελόπουλος, Καρακεϊσογλου (85 Χάσα), Κερίδης (55 Χατζηβασιλειάδης), Βορίδης (70 Παπαδόπουλος).

Αναγέννηση Λιμεναρίων

Βεζακιάδης, Νόβες, Μαμουλάρι, Τζίνης, Χαρμπής, Κοντογεωργίου, Χρυσάφης, Ζιμπίδης Κ. (80 Γερογιάννης Γ.), Παπαστεφάνου, Αγγελίδης (65 λ.τ. Κυπαρρισίου), Λορέντζος Χ. (27 λ.τ. Γερογιάννης Ι.)

ΑΟ Ποταμιάς- Θεαγένης: 1-0

Ο ΑΟ Ποταμιάς αιφνιδίασε τον Θεαγένη στο γειτονικό ντέρμπι που έγινε το απόγευμα της Κυριακής (6/11) για την 7η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας και κατέκτησε πολύτιμη νίκη με 1-0. Πιο συγκεκριμένα, μετά από σέντρα από δεξιά, ο Βασιλούδης μπήκε στη περιοχή και κρέμασε τον Κλειτσιώτη για το 1-0. Στο 75 κεφαλιά του Λαχανά στο  δοκάρι και στο 85 ακυρώθηκε γκολ του Καρεκλά ως οφσάιντ. Οι γηπεδούχοι είχαν και ευκαιρίες με Θωμά και Γ. Πασχάλη στη διάρκεια του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι ζήτησαν κόκκινη κάρτα στον Κλειτσιώτη για έντονη διαμαρτυρία προς το διαιτητή του αγώνα Οι φιλοξενούμενοι , που δεν πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση, εξέφρασαν παράπονα γιατί ανέχθηκαν τις καθυστερήσεις και το σκληρό παιχνίδι των παικτών της Ποταμιάς.

Συνθέσεις

ΑΟ Ποταμιάς

Οικονόμου, Πασχάλης Ν., Θωμάς, Πέτσι, Προδρόμου Ι., Προδρόμου Αν., Μωραϊτης (55 Στεφανόπουλος), Δημητρέκος, Βασιλούδης (80 Τοπτσής), Πασχάλης Γ. (90+ Πετρίδης Γ.), Μπαρούμας

Θεαγένης

Κλειτσιώτης, Λαχανάς, Βάσσου (46 Μπαμπατζίκος), Φούφας, Γαλλόπουλος, Πάτσης, Μανολάρι (78 Χοτσαλάρι), Παπαδόπουλος (46 Γιριχίδης), Νούσιος, Μαλίμης, Καρεκλάς

**Ντεμπούτο με τη φανέλα του Θεαγένη έκανε ο 14χρονος Χοτσαλάρι.

Άρης Πρίνου-Αίας Παναγίας: 2-1

Ο Άρης Πρίνου κατέκτησε τη νίκη στο ντέρμπι της Θάσου με τον Αία Παναγίας που έγινε στο γήπεδο του Ποτού στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ κατηγορίας και πήρε τη νίκη με 2-1. Στο 16ο λεπτό ο Σογκάνι έδωσε προβάδισμα στους τυπικά φιλοξενούμενους (0-1). Στο 34 ο Ερβ. Μπούικο ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο 84 ο Ηλιάδης έκανε την ολική ανατροπή για το τελικό υπέρ του Άρη Πρίνου 2-1.

Συνθέσεις

Άρης Πρίνου

Μουράτσι, Καραβούζης, Χριστινίδης, Ντουλελάρι, Δημητρίου, Παπαγεωργίου Φ., Μαυρίδης Ν., Μπούικο Ερβι., Δούκας, Ηλιάδης. Αλλαγή χρησιμοποιήθηκε ο Μανωλάκης.

Αίας Παναγίας

Παπακώστας, Δημητριάδης, Ζυμάρης Β. (80 Μεναχείλης), Ζυμάρης Κ., Καρτάλης (56 Κωστίδης Γ.), Κωστίδης Π., Παπαδόπουλος Τ. (46 λ.τ. Ανδρεάδης), Σογκάνι, Μανακούδας, Σπυριάδης, Μπαταλίδης

**Πολλές οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο έμψυχο υλικό του Αία Παναγίας και ενόψει της συνέχειας στον 1ο όμιλο της Β’ κατηγορίας. Οι Μουσάς κια  Β. Μπόσκος μετακόμισαν σε σύλλογο στη Θεσσαλονίκη, ο Δ. Δούκας επέστρεψε στον Άρη Πρίνου από όπου είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι και μάλιστα έκανε προχθές ντεμπούτο, ο Βλασακίδης συνεχίζει στον Κεραυνό Καλλιράχης, ο Χαρ. Μπουντής στον Θεαγένη ενώ και ο Βούλγαρης μετακόμισε στον ΑΟ Ελαιοχωρίου.

Αποτελέσματα

1ος όμιλος (7η αγωνιστική)

Αετός Ερατεινού-Μυρμιδόνες Καβάλας  2-1

ΠΑΟΚ-Άρης Πηγών     1-0

Μαίανδρος Γέροντα-Ποντιακός Ποντολιβάδου  0-1

Άρης Πρίνου-Αίας Παναγίας  2-1

Θράκη Γραβούνα-Ατρόμητος Λεκάνης  0-3α.α.

Ατρόμητος Χαλκερού-Αναγέννηση Λιμεναρίων 0-0

ΑΟ Ποταμιάς-Θεαγένης           1-0

Βαθμολογία

1ος όμιλος (7η αγωνιστική)

Αναγέννηση Λιμεναρίων (18-1) 19

ΠΑΟΚ (19-6) 19

Ατρόμητος Χαλκερού  (17-1) 17

Θεαγένης (21-6) 13

Ποντιακός Ποντολιβάδου (5-4) 11

Μαίανδρος Γέροντα (7-10)  10

Άρης Πρίνου (11-11)  10

Αετός Ερατεινού (9-13) 10

ΑΟ Ποταμιάς (3-12) 9

Μυρμιδόνες Καβάλας (9-13) 8

Άρης Πηγών (7-8) 7

Αίας Παναγίας (8-14)  4

Ατρόμητος Λεκάνης  (7-21) 3

Θράκη Γραβούνα — *

*Η Θράκη Γραβούνα αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΚ: Πολλά παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε  ο Φάρος Μαριών

Ο ΜΑ Φιλίππων κατέκτησε το «διπλό» στην 6η αγωνιστική της Γ’ κατηγορίας και πάτησε στην κορυφή. Με νίκες συνέχισαν στις έδρες τους η Ένωση Παγγαιϊκού Δρυάδας, ο Κεραυνός Καλλιράχης και ο Αστέρας Φωλιάς. Σε εκκρεμότητα το παιχνίδι Ελπίδες-Φίλιπποι Καβάλας καθώς ο διαιτητής ζήτησε να κάνει ταυτοπροσωπία σε παίκτες και των δύο ομάδων.

Αστέρας Φωλιάς- Φάρος Μαριών: 3-2

Ο Αστέρας Φωλιάς κατέκτησε το απόγευμα του Σαββάτου (5/11) τη 3η του σερί νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας με σκορ 3-2 επί του Φάρου Μαριών στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Ο Στ. Ξανθόπουλος έκανε σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίκτυα για το 1-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης με εκτέλεση φάουλ του Γαλανού έγινε το 1-1 και οι Μαριές πίεσαν για την ανατροπή. Αντ’ αυτού ο Μήττας έκανε το 2-1. Ο Μπραστιανός με πλασέ από την μικρή περιοχή ισοφάρισε σε 2-2 και ο Γ. Πεταλίδης με εύστοχο πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες καθώς στην ίδια φάση, στο 60ο περίπου λεπτό, αποβλήθηκαν οι Παρηγορίδης και Νικολής.
Συνθέσεις

Αστέρας Φωλιάς

Σικαδάς, Μπούφι, Τριανταφυλλίδης, Παρηγορίδης, Κεδίκογλου, Μήττας, Ντανιέλ, Πεταλίδης, Αντωνιάδης Ι. Χρυσανίδης, Ξανθόπουλος. Αλλαγές χρησιμοποιήθηκαν οι

Αντωνιάδης Α, Μιτριτσόνης, Αριάν.

Φάρος Μαριών

Μαλανδρής, Παπαγαβριήλ, Θεοδωρούδης, Κομνηνός Αντ., Κομνηνός Σ. (55 Διαμαντάρας), Παυλάκης, Σιμιτλιώτης (76 Φραγκίδης), Τυρολόγος (46 λ.τ. Γαλανός), Νικολής, Τσιλογιώργης, Μπραστιανός.

**Ο Φάρος Μαριών εξέφρασε πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Παν. Κωνσταντινίδη στον προχθεσινό αγώνα στην Φωλιά. Πιο συγκεκριμένα, σε επιστολή που λάβαμε αναφέρονται τα εξής: «Διαμαρτυρόμαστε για το δεύτερο γκολ της Φωλιάς καθώς προηγήθηκε πεντακάθαρο φάουλ στον τερματοφύλακα, για τον μη καταλογισμό πέναλτι που σε ακριβώς ίδια φάση δόθηκε υπέρ των αντιπάλων μας, για το ότι δεν δόθηκε κόκκινη κάρτα στον αντίπαλο τερματοφύλακα ενώ έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής και ο ποδοσφαιριστής μας ήταν σε προφανή θέση για γκολ, για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ποδοσφαιριστής μας γιατί πήγε να προστατευτεί από αντίπαλο που του έριξε εν ψυχρώ κλοτσιά στην κοιλιά με τον διαιτητή να τους αποβάλει και τους δύο, για οφσάιντ που δόθηκε πίσω από το κέντρο σε αντεπίθεση μας με πολύ καλές προϋποθέσεις και τέλος για το ότι ο διαιτητής άργησε χαρακτηριστικά  να γράψει το φύλλο αγώνα με αποτέλεσμα να κάνουμε αγώνα δρόμου για να προλάβουμε το φέρι μπότ. Σήμερα  (σ.σ. προχθές) πιστεύουμε πως υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος. Δεν κατηγορούμε για δόλο αλλά είμαστε ένα μικρό χωριό χωρίς γήπεδο κάνοντας μια πολύ μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια υπηρετώντας το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο απαιτούμε σεβασμό και υπευθυνότητα. Τέλος, ευχαριστούμε την ομάδα του Αστέρα Φωλιάς για την φιλοξενία καθώς δεν είναι υπεύθυνη για την σημερινή (σ.σ. προχθεσινή) παρωδία».

 

Κεραυνός Καλλιράχης- Οι Λύκοι: 4-0

Ο Κεραυνός Καλλιράχης υποδέχθηκε το πρωί της Κυριακής (6/11) τους Λύκους στο γειτονικό ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Γ’ κατηγορίας και πήρε τους τρεις βαθμούς με 4-0. Το  ημίχρονο έληξε με 1-0 με γκολ του Σινάνι αλλά και ευκαιρίες που…σταμάτησε ο Πασχάλας. Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Κεραυνός κέρδισε πέναλτι, στην «βούλα» πήγε ο Τζανετής που έστειλε όμως τη μπάλα άουτ. Ο Γεροβαγγέλης έκανε το 2-0, ο Τζανετής σκόραρε για το 3-0 και ο Στούπος ανέβασε τον δείκτη στο 4-0.

Θα σημειώσουμε πως Πασχάλας και Τσιπλάκης έγιναν εσωτερική αλλαγή στο 2ο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Συνθέσεις

Κεραυνός Καλλιράχης

Πενταφτίκης Ι., Παπαθεοδώρου Α., Χουσάι, Ντότσε, Προύντζος Μ., Τζανετής (85 Καβαλιώτης), Μητσαράς, Στούπος, Προύντζος Θ., Γεροβαγγέλης (80 Ξηλογιώργης), Σινάνι (70 Κλωφάς).

Οι Λύκοι

Πασχάλας, Κοβαλάρι (82 Γούλας), Μυφτάρη, Ριζούδης, Τσιπλάκης, Μίρτσος, Δαλγιαννάκης (60 Τσιλογιώργης), Καψάλης, Ματθαίου, Ράσιτς. Κλήμης.

**Ντεμπούτο με την φανέλα του Κεραυνού Καλλιράχης έκαναν οι Σινάνι και Γεροβαγγέλης που επέστρεψαν τις προηγούμενες μέρες από Αναγέννηση Λιμεναρίων και Άρη Πρίνου αντίστοιχα. Αποκτήθηκε επίσης ο Π. Βλασακίδης.\

Πηγή: Kavala-Sports