ΔΕΔΔΗΕ: Προσωρινή διακοπή ρεύματος στις 12-13/2/18

Η ΔΕΔΔΗΕ Περιοχής Καβάλας σας ενημερώνει: Λόγω εκτέλεσης απαραίτητων τεχνικών εργασίων θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στις 11/2/2018 ημέρα Δευτέρα στα παρακάτω Τμήματα και Περιοχές της Νήσου Θάσου

A. Από 08.00 έως 13.00 

Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ ΣΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΠΟΤΑΜΙΑΣ.  Υ/Σ 14 ΠΟΤΑΜΙΑΣ. 

Η ΔΕΔΔΗΕ Περιοχής Καβάλας σας ενημερώνει: Λόγω εκτέλεσης απαραίτητων τεχνικών εργασίων θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στις 12/2/2018 ημέρα Τρίτη στα παρακάτω Τμήματα και Περιοχές της Νήσου Θάσου.

A. Από 08.00 έως 14.00 

Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΑΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΠΟΥΝΤΗ. Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΑΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΜΟΥΣΑ ΓΙΩΡΓΟ. Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΖΑΓΟΡΙΑΝΟΣ. Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΩΠΟΛΕΙΟ ΤΣΑΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΑΡΑΝΤΗ, ΔΕΥΑΘ ΘΑΣΟΥ.

 

ΔΕΔΔΗΕΑν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν το χρόνο λήξης που αναφέρεται πιο πάνω. Γι” αυτό το λόγο οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφάλειας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά την διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.