Ετήσιος Αποκριάτικος Χορός του Π.Σ. Ραχωνιού – Αγ. Γεωργιού

Τοποθεσία: Όνειρο Ζωής, Δασύλλιο Πρίνου – Ημερομηνία & Ώρα: 27/2/16 – 20:30

μπανερ-ραχωνι-ξεφαντωμαΟ Πολιτιστικός Σύλλογος Ραχωνιού -Αγ.Γεωργιού σας καλεί στον ετήσιο αποκριάτικο χορό που θα πραγματοποιηθεί στις 27/02 ημέρα Σάββατο στην αίθουσα Όνειρο Ζωής( στην Σκάλα Πρίνο).

Όπως κάθε χρόνο σας περιμένουν πάρα πολλά δώρα και ένα μεγάλο, το οποίο είναι ένα ταξίδι (Προσφορά του κ. Αρρενόπουλου – Real Holidays)!!!!! Θα απολαύσετε το παιδικό τμήμα σε παραδοσιακούς χορούς ενώ το μεγάλο τμήμα σε ρυθμούς αργεντινικού τανγκό!!!!

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ…το τριόδιο άνοιξε…. Σαφώς, θα υπάρχει ζωντανή μουσική με λαϊκά τραγούδια και αποκριάτικα που θα ξεσηκώσει όλους τους καλεσμένους μας!!!!

Τιμή εισόδου: 4 ευρω – Παιδική είσοδος: 2 ευρώ υπέρ ενισχύσης του Πολιτιστικού Συλλόγου!

Το μεγάλο δώρο θα κληρωθεί από την είσοδο – οικονομική ενίσχυση!!!! Άλλο ένα κίνητρο για να έρθετε να διασκεδάσετε μαζί μας. Το δώρο είναι ένα ταξίδι για 2 άτομα στην Πάφο (Κύπρο). Συμπεριλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχείο 3* με πρωινό για 5 ημέρες (4 διανυκτερεύσεις). Το πρώτο άτομο (τυχερός) θα είναι δωρεάν ενώ το 2ο άτομο θα πληρώσει συμμετοχή μόνο 199ευρω…….Η ημερομηνίες είναι διαθέσιμες για Απρίλιο (πλην των εορτών) ή μπορείτε κατόπιν συνεννοήσεως με το γραφείο να μεταφέρεται την εκδρομή για το Φθινόπωρο. Ευχαριστούμε θερμά τον Γιαννη Αρρενοπουλο και το Real Holidays!!! 

Π.Σ. Ραχωνιού-Αγ.Γεωργίου