ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΚ: Εισιτήρια «σφράγισαν» Δόξα Θεολόγου και Θεαγένης

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΚ: Εισιτήρια «σφράγισαν» Δόξα Θεολόγου και Θεαγένης

Πέντε ακόμη εισιτήρια για την 3η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Καβάλας σφραγίστηκαν το απόγευμα (28/8).

Στον τελικό της Θάσου προκρίθηκαν η Δόξα Θεολόγου και ο Θεαγένης και μένει να μάθουμε την έδρα του αγώνα.

Δόξα Θεολόγου-Αναγέννηση Λιμεναρίων: 3-2

Παραδοσιακό ντέρμπι στο γήπεδο του Ποτού στη κόντρα της Δόξας Θεολόγου με την Αναγέννηση Λιμεναρίων και έληξε με 3-2 υπέρ των γηπεδούχων που πήραν το εισιτήριο για τον τελικό της Θάσου.

Δόξα ΘεολόγουΠριν τη συμπλήρωση του 10λεπτου ο Μαχαιρούδης με δύο τέρματα είχε βάλει την Δόξα μπροστά στο σκορ με 2-0 και αυτό έμελλε να είναι και το σκορ ημιχρόνου. Στο 65 ο Παπαστεφάνου μείωσε σε 2-1 και τα Λιμενάρια έδειξαν ιδιαίτερα επικίνδυνα. Στο 70 ο Τσέκος έκανε το 3-1. Στο 76 οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και στη φάση αυτή αποβλήθηκε με 2η κίτρινη και ο Προύντζος. Στην «βούλα» πήγε ο Λορέντζος για το 3-2. Στο 81 ήταν η σειρά της Αναγέννησης να μείνει με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής, με 2η κίτρινη, του Παπαστεφάνου.

 

Θεαγένης- Αίας Παναγίας: 4-1

Δόξα ΘεολόγουΟ Θεαγένης ήταν καλύτερος του Αία Παναγίας στο γειτονικό ντέρμπι στο Λιμένα και πήρε τη νίκη-πρόκριση στον…τελικό της Θάσου με 4-1. Στο 15ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν με πλασέ του Μανελίδη. Στο 30 πλάγιο του Σαλονικιού, καρφωτή κεφαλιά του Καραντόλα και 1-1. Στο 52 κεφαλιά του Καραντόλα στο δοκάρι. Στο 58 φάουλ του Τσετάνι και 2-1. Στο 63 αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Β. Μπόσκος και ο Αίας έμεινε με 10. Στο 65 κεφαλιά του Καραντόλα στο δοκάρι. Στο 68 σέντρα του Καρεκλά γκολ του Καραντόλα που ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 72 πάσα του Τσετάνι για τον Καραντόλα που έκανε το 3-1. Στο 83 κεφαλιά του Τσετάνι και 4-1.

Πηγή: Kavala-Sports